Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Απόφαση για την ευθύνη λειτουργίας των Εργαστηριακών Κέντρων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεργασία Δ.ΙΕΚ και ΣΕΚ.

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας ορίζεται ότι για την απρόσκοπτη λειτουργία των Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) και των Δημοσίων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΣΕΚ.) καθώς και για την εύρυθμη συνεργασία με τα Εργαστηριακά Κέντρα (Ε.Κ.), η ευθύνη λειτουργίας των Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) κατά τις ώρες άσκησης των σπουδαστών Δ.Ι.ΕΚ. και Δ.Σ.Ε.Κ. και εφόσον αυτό δεν συμπίπτει με το ωράριο λειτουργίας των Ε.ΠΑ.Λ., ανατίθεται στον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. ή της Δ.Σ.Ε.Κ. που εξυπηρετείται από το Ε.Κ.

Στο ωράριο που εκπαιδεύονται οι σπουδαστές των δημοσίων Ι.Ε.Κ και εφόσον αυτό δε συμπίπτει με το ωράριο λειτουργίας του Ε.Π.Α.Λ., ορίζεται υπεύθυνος του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) ένας εκπαιδευτικός από τα όργανα διοίκησης του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) με πρόταση του Δ/ντή του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) και απόφαση της Δ/νσης Δ/βθμιας Εκπ/σης για ένα διδακτικό έτος, με αντίστοιχη μείωση του ωραρίου του.

Στους άνωθι δύνανται να ανατεθούν συνολικά 10 διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως (το μέγιστο).

Η εργαστηριακή εκπαίδευση των καταρτιζομένων των ΔΙΕΚ και ΣΕΚ που εξυπηρετούνται από το Εργαστηριακά Κέντρα (Ε.Κ.) θα πραγματοποιείται εντός του ωραρίου λειτουργίας των ΔΙΕΚ ή ΣΕΚ. Τούτο καθίσταται υποχρεωτικό για όλους τους εμπλεκόμενους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.