Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ένα μήλο την ημέρα… βελτιώνει το σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενισχύεται η σεξουαλική υγεία και λειτουργία των γυναικών
.
«Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα» λέει το ρητό, ωστόσο, σύμφωνα με ερευνητές από την Ιταλία μπορεί τα μήλα να «διώχνουν» το γιατρό, αλλά… φέρνουν πιο κοντά… τον οργασμό!

Οι ερευνητές υποστηρίζουν, ότι τα μήλα βελτιώνουν την ποιότητα της σεξουαλικής υγείας των γυναικών, όταν καταναλώνονται σε καθημερινή βάση.

Όπως και το κόκκινο κρασί και η σοκολάτα, τα μήλα περιέχουν πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να συμβάλλουν στην τόνωση της ροής του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και ενδεχομένως, να αυξήσουν τη διέγερση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του βρετανικού Independent, μια ομάδα ερευνητών από το νοσοκομείο Santa Chiara στο Τρέντο της Ιταλίας, ανακάλυψαν ότι όσο περισσότερα μήλα τρώει μια γυναίκα, τόσο βελτιώνεται η σεξουαλική της λειτουργία (λίπανση του κόλπου) και κατά συνέπεια η ικανοποίηση που απολαμβάνει η ίδια.

Στην έρευνα συμμετείχαν 731 σεξουαλικά ενεργές και υγιείς γυναίκες, ηλικίας 18-43 ετών.

Οι ερευνητές τις χώρισαν σε δύο ομάδες. Σε εκείνες που έτρωγαν περισσότερα από 1 μήλο την ημέρα και σε εκείνες που έτρωγαν λιγότερο από ένα μήλο την ημέρα.

Η έρευνά τους δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Archives of Gynecology and Obstetrics. Σύμφωνα με αυτή, όσες έτρωγαν τουλάχιστον ένα μήλο την ημέρα εμφάνιζαν καλύτερη ποιότητα σεξουαλικής ζωής.

«Η έρευνά μας υποδηλώνει μια πιθανή σχέση ανάμεσα στη συχνή κατανάλωση μήλων και την καλύτερη σεξουαλικότητα στο νεαρό, γυναικείο πληθυσμό» κατέληξαν οι ερευνητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.