Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ο 23χρονος που κερδίζει χρυσάφι από το twitter

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 23χρονος κατάφερε να μετατρέψει τα social media σε επικερδή επιχείρηση και βγάζει 500.000 το χρόνο τουιτάροντας.



Πρόκειται για τον Κρις Σάντσεζ -ο δημιουργός του λογαριασμού @UberFacts στο Twitter. Η δουλειά του είναι απλή. Γράφει μηνύματα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία όμως βλέπουν 7,2 εκατομμύρια άνθρωποι. Και αυτό κάνει τη διαφορά.

Πέρυσι, ο Σάντσεζ έβγαλε 500.000 δολάρια γράφοντας μηνύματα με χορηγούμενα link. Όταν τα άνοιγαν οι followers του, αυτός έβγαζε 1-3 σεντς για κάθε «κλικ». Δεν είναι όμως μόνο αυτή η πηγή των εσόδων του. Το UberFacts υπάρχει και ως εφαρμογή, το οποίο έχει κέρδη 60.000 δολάρια την εβδομάδα από διαφημίσεις. Όσο για το πόσο κουράζεται ο 23χρονος… Κάνει περίπου 60-70 tweet κάθε ημέρα, με περιεχόμενο διάφορες πληροφορίες και εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Καθόλου άσχημα, για τον νεαρό που παράτησε το Κολέγιο μετά από έναν χρόνο μαθημάτων και αποφάσισε να μπει στο Twitter απλά για να «ακολουθήσει» την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Δεν είχα όμως τίποτα να γράψω. Οπότε άρχισα να γράφω αυτές τις γενικές πληροφορίες. Απλά ένιωθα ότι έτσι θα μπορούσα να ‘είμαι’ κοντά στη Σπίαρς», έχει δηλώσει. Πού να ήξερε ότι χάρη -κατά κάποιο τρόπο- στην αγαπημένη του τραγουδίστρια, θα γινόταν πλούσιος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.