Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«Ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος;»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τον «ατρόμητο» που χωρίς στολή βοηθάει ασθενή με Έμπολα να ανέβει στο αεροπλάνο
.
Ο τίτλος της εφημερίδας Daily Mail «Ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος;» τα λέει όλα. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της δεύτερης νοσοκόμας που προσβλήθηκε από Έμπολα, Amber Vinson, από το Τέξας στην Ατλάντα, ένας «γενναίος» άντρας απεικονίζεται να βρίσκεται δίπλα στη νοσοκόμα φορώντας τα ρούχα του, χωρίς την προστατευτική στολή.

Ο κύριος, που θεώρησε περιττό να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του ιού που έχει σκοτώσει πάνω από 4.000 ανθρώπους, βρίσκεται κοντά στην ομάδα που μεταφέρει με φορείο στην καμπίνα του αεροπλάνου τη νοσοκόμα. Ο άγνωστος, στέκεται δίπλα στα μέλη της ομάδας, που όπως είναι λογικό, δεν έχουν αφήσει ίχνος δέρματος ελεύθερο στον ιό, φαίνεται να πιάνει επίσης μια σακούλα με απόβλητα και στη συνέχεια να ανεβαίνει τη σκάλα του αεροσκάφους.

Αν και ο ιός του Έμπολα δεν μεταδίδεται από τον αέρα, όπως γράφει το δημοσίευμα της Daily Mail, ωστόσο η παρουσία του απροστάτευτου άνδρα τόσο κοντά στην προσβεβλημένη νοσοκόμα δημιουργεί φόβο. Ακόμα βέβαια παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο άντρας επιβιβάστηκε τελικά στο αεροπλάνο ή παρέμεινε στο Ντάλας του Τέξας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.