Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η αγελάδα που βλέπει τον κόσμο από το 1.93!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι ψηλότερη από τον ΝΒΑer Ντέρικ Ρόουζ και πάει για… το Γκίνες - Δείτε το βίντεο.

Το όνομα αυτής Μπλόσομ. Είναι αγελάδα και… συναγωνίζεται έναν από τους αστέρες του ΝΒΑ. Μπορεί το χωντανό να μην παίζει μπάσκετ, αλλά τον ξεπερνά στο ύψος, καθώς η μέτρηση την έβγαλε 1.93!

Πρόκειται για την ψηλότερη αγελάδα του κόσμου. Η επίσημη φωτογράφιση της έγινε σήμερα, καθώς η ιδιοκτήτριά της, Πάτι Χάνσον, υπέβαλε την αίτηση υποψηφιότητας της για το ρεκόρ Γκίνες μετά τις συνεχείς παρατηρήσεις των κτηνιάτρων αλλά και των φίλων της για βάρους 907 κιλών θηλαστικό. Αυτή είναι η ψηλότερη αγελάδα του κόσμου, ζει στο Ιλινόις και πλέον περιμένει και την επίσημη… αναγνώριση της.

«Όταν της βάζω το χαλινάρι, αυτή γνωρίζει ότι είναι ώρα για δουλειά και ένα από τα πράγματα που λατρεύω πάνω της είναι ότι κάνει τους ανθρώπους να γελάνε. Αλλά τώρα περιμένω να δω τις αντιδράσεις τους όταν θα τα τους λέω ότι είναι η ψηλότερη αγελάδα στον κόσμο» δήλωσε η Πάτι Χάνσον. Μάλιστα, στόχος της είναι να κάνει τη ζωή της Μπλόσομ παιδικό βιβλίο, καθώς τη χαρακτηρίζει γλυκιά, χαριτωμένη όπως «ένα υπερμεγέθες σκυλί». «Ήξερα ότι είναι ξεχωριστή από τότε που ήταν μικρή», λέει.

Δείτε τη Μπλόσομ στις φωτογραφίες και στο βίντεο...







Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.