Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ευνούχισαν με μπαλτά επίδοξο βιαστή στην Ινδία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον έπιασαν την ώρα που προσπαθούσε να αποπλανήσει ανήλικη σε στενό.

Ένας επίδοξος βιαστής στην Ινδία δέχτηκε επίθεση από εξαγριωμένο πλήθος, όταν έγινε αντιληπτό ότι προσπαθούσε να αποπλανήσει ένα ανήλικο κορίτσι.

Ο άντρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όταν ο όχλος αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του και… του έκοψε τα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Ganganagar στη βορειοδυτική Ινδία, όταν οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τις κραυγές βοήθειας του κοριτσιού.

Ο 40χρονος δέχτηκε επίθεση όταν εντοπίστηκε σε ένα στενό μαζί με το κορίτσι, ενώ στη συνέχεια ο όχλος που επιχείρησε να τον λιντσάρει τον οδήγησε σε ένα κρεοπωλείο, όπου τον ξυλοφόρτωσαν και στη συνέχεια τον ευνούχισαν.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι κάτοικοι πέταξαν τα ακρωτηριασμένη μέλη του στο δρόμο και άφησαν τον αιμόφυρτο άντρα στην άκρη.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να είπε, ότι δεν τον βοήθησε κανείς, «γιατί όλοι γνώριζαν ότι τιμωρείται για σεξουαλικό έγκλημα».

«Είχαμε πολλά περιστατικά με επιθέσεις κατά γυναικών, βιασμούς, απαγχονισμούς και κακοποιήσεις σε αυτή τη χώρα. Είναι καιρός να σταματήσει αυτό. Με αυτόν τον τρόπο στέλνουν το μήνυμα σε όλους, ότι αν αποτολμήσουν κάτι παρόμοιο θα τιμωρηθούν» είπε ακόμη.

Η αστυνομία από την πλευρά της ζητά να φανερωθούν οι δράστες, τονίζοντας ότι ο κόσμος δε μπορεί να πάρει το νόμο στα χέρια του.

«Όσο ειδεχθή κι αν είναι αυτά τα εγκλήματα, υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τηρούνται. Ζητάμε από τους δράστες να ομολογήσουν, πριν τους βρούμε εμείς» ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.