Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ξύπνησε στο νοσοκομείο με γυναικείο εσώρουχο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ασθενής-γιατρός έχει καταθέσει μήνυση.

Εισήχθη στο νοσοκομείο που εργαζόταν για να υποβληθεί σε κολονοσκόπηση. Θεωρούσε ότι εκεί θα τον πρόσεχαν περισσότερο, είχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ιατρικό προσωπικό, αλλά αυτό που του συνέβη όταν ξύπνησε δεν το περίμενε.

Η εξέταση έγινε και ο γιατρός Άντριου Γουόλς άρχισε να συνέρχεται από τη μέθη που του είχαν χορηγήσει για αναισθησία. Ξαφνικά κατάλαβε ότι φορούσε ένα εσώρουχο, που δεν τον βόλευε καθόλου, καθότι ήταν γυναικείο και μάλιστα ροζ! Μόνο ήρεμος δεν παρέμεινε μετά από αυτό. Ο 32χρονος Αμερικανός κατέληξε να μηνύσει το νοσοκομείο στο Ντέλαγουερ, στο οποίο εργαζόταν και νοσηλεύθηκε.

Η υπόθεση αυτή έλαβε χώρα στις ΗΠΑ προ δύο ετών, όπως αναφέρει η Mirror, αλλά έγινε τώρα γνωστή, καθώς ο Γουόλς όχι απλώς δε μπορούσε να ξεχάσει αυτό που του συνέβη, αλλά έλαβε –πρόσφατα- την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον του νοσηλευτικού ιδρύματος. Μάλιστα, ο δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι το γυναικείο εσώρουχο του προξένησε ψυχική οδύνη, τον έκανε να χάσει τη δουλειά του, αλλά και την ικανότητά του να κερδίζει χρήματα.

Η ιστορία κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου, χωρίς να υπάρχει κάποιο σχόλιο, μέχρι στιγμής, από την χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.