Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου η παράδοση των βιβλίων ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκκρεμεί η παράδοση 5 νέων βιβλίων που είναι σε φάση ανάθεσης της παραγωγής.

Εκκρεμεί η παράδοση 5 ακόμη νέων βιβλίων τα οποία είναι σε φάση ανάθεσης της παραγωγής τους. Όσον αφορά την παράδοση των βιβλίων ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου 2014 δεδομένου ότι, βάσει εγκυκλίων, η επιλογή των ειδικοτήτων από τους μαθητές γίνεται στα τέλη Σεπτεμβρίου οπότε και θα έχει το Υπουργείο ακριβή πληθυσμιακά δεδομένα.

Τα παραπάνω ανέφερε σε γραπτή του απάντηση του διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας ενώ μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου είχαν παραδοθεί στα σχολεία τα βιβλία για μαθητές με αμβλυωπία ενώ η α φάση της παράδοσης και των βιβλίων για μαθητές με προβλήματα όρασης που παράγονται από το ΚΕΑΤ και εν συνεχεία τα παραλαμβάνει και τα αποστέλλει ο ΙΤΥΕ Διόφαντος έχει ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά τα βιβλία των Δημοτικών είχαν παραδοθεί στα κέντρα διανομής την περίοδο Απριλίου – Μαΐου εκτός του διδακτικού πακέτου Magic Book που η παράδοσή του ολοκληρώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2014. Επίσης το σύνολο των βιβλίων των Γυμνασίων παραδόθηκαν στα σχολεία και στα κέντρα διανομής εντός του Ιουνίου του 2014 και τα βιβλία των Λυκείων εντός του Ιουλίου του 2014.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Παιδείας τα βιβλία γενικής παιδείας των ΕΠΑΛ και τα βιβλία για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης παραδόθηκαν στα σχολεία μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.