Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Πολλά τα ερωτήματα για το θάνατο 16χρονου στη Λέσβο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θρήνος στην Κάπη Λέσβου για το χαμό του 16χρονου, που έχασε τη ζωή του αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Η κηδεία του έγινε σε κλίμα οδύνης τη Δευτέρα το απόγευμα, στο χωριό του. Τραγική φιγούρα ο δίδυμος αδελφός του 16χρονου, ο όποιος είναι παίκτης της ΑΕΛΚ Κ17.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του 16χρονου προήλθε από βαριά τραύματα στο θώρακα και αιμορραγία. Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ του Σαββάτου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Καλλονής – Παρακοίλων στη Λέσβο, μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ο 16χρονος με συνεπιβάτη μία 15χρονη, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε βράχια παρακείμενα της οδού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου και τον τραυματισμό της 15χρονης.

Τα ερωτήματα, όμως, από αυτό το τροχαίο είναι πολλά..

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 16χρονος, μαζί με την 15χρονη φίλη του, έφυγαν από την Καλλονή με προορισμό τα Παράκοιλα για ένα πάρτι μίας φίλης τους, στο δρόμο, όμως, προς Παράκοιλα και, συγκεκριμένα, στην περιοχή Σταυρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέχρι στιγμής, ενεπλάκησαν σε τροχαίο και ο άτυχος Γιώργος άφησε την τελευταία του πνοή.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στο σημείο δεν βρέθηκε άλλο ΙΧ ή μηχανάκι και τα παιδιά είχαν μεταξύ τους μία απόσταση περίπου 500 μέτρα ο ένας από τον άλλο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι και η 15χρονη και ο 16χρονος είχαν χτυπήματα από συμπλοκή.

Η 15χρονη, όπως επισημαίνουν οι πρώτες πληροφορίες, επέστρεψε σπίτι της, πριν ακόμα βρουν τον 16χρονο νεκρό και η ίδια δεν μίλησε καθόλου στους γονείς της, παρά μόνο, όταν την είδαν οι ίδιοι χτυπημένη και την μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και από εκεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής είπε στους αστυνομικούς ότι τα τραύματα του κοριτσιού δεν προέρχονται από τροχαίο ατύχημα.

Σε κανένα σχεδόν σημείο του σώματός της δεν είχε εκδορές που να δείχνουν ότι έπεσε από τη μηχανή, παρά μόνο σημάδια στο πρόσωπο, που φαίνονταν σαν να είναι είναι χτυπήματα από γροθιές.

Η αστυνομία βρήκε στο σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο κορμί του 16χρονου, ένα μπλουζάκι της και το κινητό της 15χρονης σε απόσταση περίπου 500 μέτρα από εκεί που βρήκαν τη νεαρή.

Όπως κατέθεσαν μάρτυρες, η 15χρονη, όταν βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος με αιμορραγία, ήταν προς την περιοχή των Παρακοίλων, δηλαδή αντίθετα με τον 16χρονο και το σημείο όπου βρέθηκε η μηχανή προς την Καλλονή.

Η μηχανή του 16χρονου δεν έχει υποστεί μεγάλες φθορές, όπως δήλωσαν υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας, παρά την πρώτη και επίσημη εκδοχή της αστυνομίας ότι προσέκρουσε σε βράχια και προκάλεσε την αιμορραγία στο θώρακα.

Παρόλα αυτά, οι αστυνομικοί περιμένουν να επανέλθει πλήρως η 15χρονη, για να είναι σε θέση να καταθέσει, καθώς θεωρείται πως θα κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Καλλονής και η αστυνομική διεύθυνση Λέσβου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.