Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τα μυστικά του μεταβολισμού στο αδυνάτισμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν παίζει πάντα ρόλο τι τρώτε, αλλά πότε τρώτε.

Ίσως έχετε ακούσει τη φράση που λέει: «Τρώγε σαν βασιλιάς το πρωί, σαν πρίγκιπας το μεσημέρι και σαν φτωχός το βράδυ». Αν όχι, ήρθε η ώρα να την ακούσετε και να την ακολουθήσετε. Πρόκειται για την φράση κλειδί στον τομέα του αδυνατίσματος, την οποία ακολουθούν όλοι οι διάσημοι διατροφολόγοι και personal trainers.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν παίζει πάντα ρόλο το τι τρως αλλά το πότε το τρως, κι επειδή το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι να αποφεύγουν το πρωινό και να τρώνε πολύ λίγο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όταν φτάνει το βράδυ θέλουν να φάνε τα πάντα. Γι’ αυτό οι ειδικοί αναφέρουν πως το πρωινό είναι το βασικότερο και σημαντικότερο γεύμα όλης της μέρας, το οποίο θα σας αποτρέψει από το να φτάσει το βράδυ και να φάτε ότι βρείτε μπροστά σας, επειδή πεινάτε. Εξάλλου, έχετε όλη την ημέρα για να καταφέρετε να το κάψετε. Οπότε, αν θέλετε να κάνετε κάποια παρασπονδία προτιμήστε να την κάνετε το πρωί.

Επίσης, οι περισσότεροι διατροφολόγοι συστήνουν στους πελάτες τους να μην τρώνε υδατάνθρακες, δηλαδή μακαρόνια, ρύζι, πατάτες και ψωμί μετά το μεσημέρι, διότι ο οργανισμός δυσκολεύεται να τους κάψει.


Πηγή: http://www.beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.