Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Εστιατόριο σέρβιρε noodles με ναρκωτικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα noodles που παρήγγελναν οι πελάτες είχαν μέσα την ναρκωτική ουσία όπιο με τον ιδιοκτήτη να παραδέχεται ότι το έκανε για να τους προκαλέσει εξάρτηση και να ξαναεπισκέπτονται το εστιατόριό του.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης του κινέζικου εστιατόριου "Zhang" ομολόγησε στην αστυνομία της πόλης Shaanxi ότι άλεθε μπουμπούκια παραρούνας ώστε να γίνουν την οποία μετά έριχνε στα noodles!

Πώς όμως τον ανακάλυψαν;

Ένας 26χρονος, αφού απόλαυσε το γεύμα του στο ετσιατόριο, σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο. Στα τεστ που υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός στην ναρκωτική ουσία όπιο.

Αν και ο Liu Juyou επέμενε πως δεν είχε πάρει ποτέ στη ζωή του ναρκωτικά, η αστυνομία δεν τον πίστεψε αφού τα αποτέλεσματα του τεστ έδειχναν άλλα και ήταν ξεκάθαρα!

Οι υποψίες του 26χρονου στράφηκαν όπως ήταν φυσικό στο εστιατόριο από το οποίο μόλις είχε φύγει κι έπεισε τους γονείς του να πάνε στο "Zhang" και να παραγγείλουν ότι είχε φάει κι εκείνος. Τα τεστ έδειξαν τότε και αυτούς θετικούς στη συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία και τότε οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν στο εστιατόριο και τελικά συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.