Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Έδωσαν στο παιδί τους ναρκωτικά για να μην κλαίει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το τεσσάρων μηνών βρέφος είναι κλινικά νεκρό και οι πιθανότητες να ζήσει είναι ελάχιστες.

Ένα ζευγάρι τοξικομανών από τη Σλοβακία, έδωσε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο μόλις τεσσάρων μηνών μωρό τους για να μην κλαίει.

Η 26χρονη μητέρα και ο 30χρονος πατέρας μετέφεραν το μωρό τους στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς, ήταν ήδη αργά. Το μωρό ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρό.

Το μικρό αγγελούδι βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη και οι γονείς έχουν συλληφθεί για παραμέληση και πρόκληση σημαντικής βλάβης σε ανήλικο.

«Ο εγκέφαλος του παιδιού έχει υποστεί μεγάλη ζημιά από τα ναρκωτικά και το μωρό είναι κλινικά νεκρό. Κρατιέται στη ζωή με μηχανική υποστήριξη ενώ οι πιθανότητες να ζήσει είναι ελάχιστες» λέει ο γιατρός που το παρακολουθεί.

Η κοινωνική υπηρεσία της περιοχής, σύμφωνα με τη Mirror, είχε δεχτεί δεκάδες φορές κλήσεις για ανάρμοστη και ιδιαίτερα επικίνδυνη συμπεριφορά απέναντι στο παιδί τους.

Οι γείτονες δήλωσαν σοκαρισμένοι από την είδηση και ανέφεραν ότι ο πατέρας του άτυχου παιδιού είναι γνωστός στην περιοχή με το παρατσούκλι «Crocodile» και έχει τη φήμη ότι παρασκευάζει τη «καλύτερη κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη» στην περιοχή του.

Ο άντρας βρίσκεται ήδη υπό κράτηση με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου και της πρόκλησης σοβαρής βλάβης σε ανήλικο, ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η μητέρα συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη, ενώ διερευνάται αν προσπάθησε να σταματήσει τον σύζυγό της από την αποτρόπαια πράξη του ή όχι.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι αν το παιδί δεν τα καταφέρει, τότε οι κατηγορίες σε βάρος του θα διαφοροποιηθούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.