Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Το πρώτο ξύλινο ποδήλατο κυκλοφορεί στα Τρίκαλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Με κοιτάει όλος ο κόσμος και νιώθω ότι οδηγώ… Ferrari»
Το πρώτο ξύλινο ποδήλατο έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους των Τρικάλων.

«Με κοιτάει όλος ο κόσμος και νιώθω ότι οδηγώ… Ferrari», δηλώνει στο trikalanews.gr ο 36χρονος κατασκευαστής του, Άγγελος Πατσιατζής.

Ο 36χρονος, γιος ξυλουργού, εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια ως καθηγητής Ξυλογλυπτικής στη Σχολή της Καλαμπάκας και κατασκεύασε το πρώτο ξύλινο ποδήλατο που το τελευταίο 10ήμερο άρχισε τα… δρομολόγια στην πόλη των Τρικάλων.«Έχω έτοιμα τα σχέδια και ξεκίνησα την κατασκευή για ένα γυναικείο και ένα ακόμη ανδρικό σε μια αποκλειστικά δική μου σχεδίαση», αναφέρει ο 36χρονος πατέρας μιας 4χρονης κόρης που προφανώς θα έχει ποδήλατο… ξύλινο για τις πρώτες ποδηλατάδες της ζωής της.

Ο καταγόμενος από το Βροντερό Τρικάλων κατασκευαστής του ξύλινου ποδηλάτου, τονίζει πως «το ποδήλατο έχει κατασκευαστεί με ειδικό ξύλο αντοχής αφρικανικής προέλευσης, που είναι ελαφρύ και συντηρείται μόνο με φυσικά υλικά». Όπως σημειώνει ακόμη, «το βλέπω πλέον από τις… αντιδράσεις του κόσμου, ότι είναι πολύ πιθανό να ασχοληθώ και επαγγελματικά με την κατασκευή ξύλινων ποδηλάτων, αφού πόλεις όπως τα Τρίκαλα, είναι ευνοϊκές για τη χρήση ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.