Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πέπλο προστασίας σε επιχειρηματία που χρωστά 14.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναστέλλονται προσωρινά οι κατασχέσεις με δικαστική απόφαση.

Πέπλο προστασίας σε επιχειρηματία της Κομοτηνής ο οποίος απειλήθηκε με κατάσχεση για χρέος 14.000 προς τον ΟΑΕΕ έριξε δικαστική απόφαση η οποία εκδόθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με το thrakitoday.gr, ο επιχειρηματίας είχε συσσωρευμένες οφειλές προς τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του ειδοποιητήριο από το ΚΕΑΟ και απειλούνταν με κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων. Πρόκειται για μέλος της Κίνησης Ανασφάλιστων Ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ Ν. Ροδόπης, ο οποίος ωστόσο κατέθεσε μέσω των δικηγόρων του ανακοπή και αίτηση αναστολής με το δικαστήριο έστω και προσωρινά να τον δικαιώνει εκδίδοντας προσωρινή απόφαση με την οποία αναστέλλονται όλα τα μέτρα εκτέλεσης σε βάρος του.

«Ο αγώνας συνεχίζεται και είναι δύσκολος, σύμφωνα με όσα μου έχουν μεταφέρει οι νομικοί, γιατί αυτό το φαινόμενο του ΚΕΑΟ είναι κάτι πρωτόγνωρο και δικαστικά αντιμετωπίζεται για πρώτη φορά, τουλάχιστον στην Κομοτηνή. Συγχαρητήρια και ευχόμαστε και άλλες νίκες σε αυτόν τον δύσκολο δικαστικό αγώνα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Ανασφάλιστων Ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ στη Ροδόπη.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας δήλωσε αδυναμία τα τελευταία χρόνια να φανεί συνεπής στην καταβολή των ασφαλιστικών του εισφορών, ενώ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και στις ρυθμίσεις αποπληρωμής του χρέους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.