Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η καθημερινή ζωής μιας μπαλαρίνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η σκληρή προπόνηση, η μετακίνηση με το λεωφορείο και οι τραυματισμοί.

Μοιάζει με μια εύθραυστη 17χρονη ενώ στην πραγματικότητα είναι 31. Η Ashley Laracey είναι μια από τις χορεύτριες που ζουν και ονειρεύονται στη Νέα Υόρκη.

Εκείνη φορά τα πουεντ της, βγάζει από μέσα τις τις ψυχοφθόρες στιγμές της καθημερινότητας και λικνίζει με χάρη το υπέροχο κορμί της. Η δημοσιογράφος του Elle, Natalie Matthews έγινε η σκιά της για ένα εικοσιτετράωρο και κατέγραψε τη ζωή μιας χορεύτριας που θυμίζει καλοκουρδισμένη μηχανή.«Πάντα με επέλεγαν, αλλά μόνο για δεύτερους ρόλους», εξομολογείται. Η πανέμορφη κοπέλα με τα μακριά, χυτά μαλλιά, ξεκουράζεται μόνο τις πρωινές ώρες στο διαμέρισμά της στο Upper West Side.

Εκεί, περνάει πολύτιμες στιγμές με τον σύζυγό της επίσης χορευτή του μπαλέτου Troy Schumacher. Ακολουθεί η δουλειά, από τις 9:40 μέχρι τουλάχιστον στις 7 το απόγευμα. Όπως κάθε χορεύτρια του μπαλέτου στη Νέα Υόρκη, η Laracey δουλεύει έξι μέρες την εβδομάδα, με τη Δευτέρα να έχει κενό.Όταν φυσικά το απαιτούν οι παραστάσεις, οι πρόβες μπορεί να κρατήσουν και μέχρι αργά το βράδυ…

Δείτε μερικά επιπλέον καρέ από την πολυάσχολη ζωή της:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.