Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Μπλόκο σε «επαναστατικά» αρώματα βάζει η Κούβα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η κυβέρνηση απαγόρευσε τις κολόνιες « Ερνέστο» και «Ούγκο».

H κυβέρνηση της Κούβας κατήγγειλε την «ανεύθυνη» συμπεριφορά μιας δημόσιας επιχείρησης που παρουσίασε δύο αρώματα που τα είχε ονομάσει «Ερνέστο» (Τσε Γκεβάρα) και «Ούγκο» (Τσάβεζ, του εκλιπόντος πρώην προέδρου της Βενεζουέλας) και υποσχέθηκε να τιμωρήσει τους υπεύθυνους.

«Για αυτό το σοβαρό λάθος, τα πειθαρχικά μέτρα που επιβάλλονται θα ληφθούν» καθώς «πρωτοβουλίες αυτού του είδους δεν θα γίνουν ποτέ ανεκτές από τους πολίτες μας ούτε από την επαναστατική κυβέρνησή» εξήγησε σε μια ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα Granma, το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρόεδρο Ραούλ Κάστρο.

Σε αυτό το κείμενο προστίθεται ότι «οι λεπτομέρειες αυτής της ανεύθυνης ενέργειας αναλύθηκαν σε βάθος τη νύχτα της Παρασκευής (προς Σάββατο) με το διευθυντή της εταιρείας και τους υπαλλήλους που παρουσίασαν το προϊόν, που βρίσκεται ακόμα στην φάση της ανάπτυξης και δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά ούτε έχει καταχωρηθεί».

Με αφορμή ένα συνέδριο που διεξήχθη αυτήν την εβδομάδα στην Αβάνα, ο όμιλος Labiofam παρουσίασε τα δύο αρώματα «που τα είχε ονομάσει "Ερνέστο" και "Ούγκο" υποτίθεται για να αποτίνει φόρο τιμής στους Ερνέστο Τσε Γκεβάρα και Ούγκο Τσάβες Φρίας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Παρασκευής «εξακριβώθηκε ότι ήταν ψευδές το γεγονός ότι συγγενείς του "Τσε" και του Τσάβεζ είχαν εγκρίνει την χρήση των ονομάτων τους, όπως είχε αναφέρει ένας υπάλληλος» της δημόσιας αυτής επιχείρησης σε ξένα μέσα ενημέρωσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.