Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε επίδειξη οχημάτων 4χ4

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα τετρακινητήριο όχημα ανώμαλου δρόμου ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στο πλήθος ενώ συμμετείχε σε μια επίδειξη στην πόλη Χαακσμπέργκεν στην ανατολική Ολλανδία.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook το όχημα με τις χαρακτηριστικές μεγάλες ρόδες και τις ειδικά τροποποιημένες αναρτήσεις —ή "monster truck", όπως είναι γνωστά τα αυτοκίνητα αυτού του είδους, περνά πάνω από μια σειρά σταθμευμένων οχημάτων στο πλαίσιο της επίδειξης, προτού ο οδηγός χάσει τον έλεγχο και προσκρούσει στα προστατευτικά εμπόδια πίσω από τα οποία στέκονταν οι θεατές.

Ο δήμαρχος της πόλης, Ο Χανς Γκέριτσεν σε δηλώσεις που έκανε στο ολλανδικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο, ανέφερε ότι δύο παιδιά σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πέντε εκ των οποίων σοβαρά.

Ελικόπτερα και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο του δυστυχήματος από ολόκληρη την χώρα και από τη Γερμανία, μετέδωσαν ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.