Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η “Τέχνη της Φυγής” ξανά στη Σαντορίνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει στη Σαντορίνη, τον παράδεισο του freerunning, στις 4 Οκτωβρίου 2014. Για ακόμη μια χρονιά, οι καλύτεροι freerunners του κόσμου θα συγκεντρωθούν σε ένα επικό σκηνικό μπροστά απ' το ηφαίστειο της Καλντέρας και το γαλάζιο της θάλασσας.

18 freerunners θα διαγωνιστούν σε μια απαιτητική, φυσική διαδρομή, κάνοντας απίστευτα tricks, drops και runs, με το δικό τους, μοναδικό στυλ!

Η "Τέχνη της Φυγής", όπως είναι ευρέως γνωστό το freerunning, αναδεικνύεται μέσα από τα γραφικά καλντερίμια, τις καμπυλωτές ασβεστωμένες στέγες και τα στενά μονοπάτια της Καλντέρας που μεταμορφώνονται σε φυσικά εμπόδια τα οποία καλούνται να ξεπεράσουν οι αθλητές με όπλο τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Το αποτέλεσμα; Τολμηρά άλματα, tricks, αναρριχήσεις και drops δένουν μοναδικά στο απίθανο Κυκλαδίτικο σκηνικό.

Τα runs των αθλητών θα βαθμολογήσουν οι κριτές με βάση τα παρακάτω κριτήρια: Kie Willis (GBR)- εκτέλεση, Sergio Cora (ESP)- ροή, Anan Anwar (ΤHA)- δημιουργικότητα, Victor Lopez (USA)- δυσκολία και ο Patrick Morawetz (AUT) ως επικεφαλής κριτών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από την περσινή αθλητική εκδήλωση.



Οι αθλητές του Red Bull Art of Motion 2014:

Cory de Meyers (USA), Alexander Baitunin (RUS), Jesse La Flair (USA), Yoann Leroux (FRA), Joel Eggimann (SUI), Stanislavs “Stas” Lazdans (LAT), Δημήτρης Κυρσανίδης (GRE), Daniel Mircea (GRE), Aleksandra “Sheva” Shevchenko (RUS), Pamela Forster (ΑUT), Luci Romberg (USA), Pavel “Pasha” Petkuns (LAT), Zelimkhan Dzhabrailov (RUS), Alexander Schauer (AUT).


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.