Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η εφαρμογή... δάσκαλος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκλειδώνει τη συσκευή και κρατά σε εγρήγορση το μυαλό σας.

Αν θέλετε να βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας σε μια ξένη γλώσσα, ή τις μαθηματικές και γλωσσικές δεξιότητες σας, μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια του… κινητού σας!

Μια νέα εφαρμογή «υπόσχεται» να εκπαιδεύσει το μυαλό σας και να το κρατά σε εγρήγορση… κάθε φορά που πιάνετε στα χέρια σας την κινητή συσκευή σας.

Η εφαρμογή ακούει στο όνομα «UnlockYourBrain» και διατίθεται σε συσκευές Android.



Όπως αναφέρουν οι κατασκευαστές της μπορεί να «διδάξει» γλώσσες, ιστορία, καθώς επίσης και μια σειρά ακόμη θεμάτων, ενώ όπως αναφέρουν μπορεί να βελτιώσει τις μαθηματικές ικανότητες ενός ατόμου σε μόλις 14 μέρες!

Κάθε ερώτηση μπορεί να απαντηθεί μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα, ενώ η οθόνη της συσκευής δε μπορεί να ξεκλειδώσει μέχρι ο χρήστης να δώσει τη σωστή απάντηση.

Την εφαρμογή δημιούργησαν οι Γερμανοί Simon Smend και Felix Nienstädt, ενώ όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, ο αλγόριθμος που χρησιμοποίησαν «μαθαίνει» από τις απαντήσεις-πρότυπα των μεμονωμένων χρηστών, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι ερωτήσεις ταιριάζουν πάντα με τις ατομικές δεξιότητές τους.

Οι κατασκευαστές εκτιμούν ότι η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS και GoogleChrome, στις αρχές του επόμενου χρόνου.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.