Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

«Φοβόμουν πως ο Πιστόριους θα με σκοτώσει»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την ποινή του Όσκαρ Πιστόριους, πρώην σύντροφός του καταγγέλλει πως τη χτυπούσε και φοβόταν για τη ζωή της. Διαβάστε τις καταγγελίες της.

«Φοβόμουν πως ο Πιστόριους θα με σκοτώσει»

Η απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει μη προμελετημένη τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους έχει προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις.

Ενώ αναμένεται η ετυμηγορία για την ποινή που θα του επιβληθεί, μια πρώην σύντροφος του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη κατήγγειλε πως φοβόταν για τη ζωή της λόγω της εκρηκτικής συμπεριφοράς του.

Η Σαμάνθα Τέιλορ, που ήταν σύντροφος του Πιστόριους για ενάμιση χρόνο, πριν τη Ρίβα Στίνκαμπ, έκανε λόγο για τις εκρήξεις οργής και την κτητικότητα του αθλητή. Μάλιστα αναφέρει πως είχε κρύψει το όπλο που είχε στην κατοχή του ο 27χρονος άνδρας, φοβούμενη για τη ζωή της. Επρόκειτο για το ίδιο όπλο από το οποίο έπεσε νεκρή η Ρίβα Στίνκαμπ.

«Ο Όσκαρ συνήθιζε να με κλειδώνει στο σπίτι και να βγαίνει. Δεν είχα φαγητό και δεν μπορούσα να βγω έξω. Ήταν επικίνδυνα. Έλειπε για πολλές ώρες, συχνά ήταν όλο το βράδυ έξω και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του. Ο Όσκαρ δεν είναι αυτός που νομίζει ο πολύς κόσμος. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Ρίβα. Πραγματικά το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό», αναφέρει.

Παράλληλα καταγγέλλει πως την είχε χτυπήσει, αλλά και για να την… τιμωρήσει μετά από μια διαφωνία που είχαν, την είχε βάλει στη θέση συνοδηγού της Porsche του και οδηγούσε με 200 μίλια την ώρα. «Όταν νευριάζει, χάνει τα λογικά του. Φωνάζει, φτύνει, βρίζει… Ήταν τρομακτικό. Με δάγκωνε, με τσιμπούσε, πάνω στα νεύρα του ή για πλάκα. Είχα μώλωπες και σημάδια. Πονούσα. Κάποια μέρα είχε πιεί κι έβαλε φωτιά στο πάτωμα και άρχισε να χορεύει. Γλίστρησε και χτύπησε στα δόντια του και νόμιζε πως τον είχα χτυπήσει εγώ. Με έβριζε και κοιτούσε το όπλο του. Πίστευα πως ήμουν σε κίνδυνο», προσθέτει.

Μάλιστα για την κατάθεση του Πιστόριους στη δίκη του αναφέρει πως «... πάντα ήταν πολύ καλός στα ψέματα. Στην οικογένειά μου λέγαμε για πλάκα πως έχει κάθε μέρα και μια διαφορετική προσωπικότητα».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.