Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πιο βρώμικος άνθρωπος στον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 58χρονος Τσέχος Ludvik Dolezal, έχει ανακηρυχθεί από τα ΜΜΕ ο πιο βρώμικος άνθρωπος στον κόσμο! Κι αυτό όχι μόνο γιατί δεν έχει πλυθεί αρκετά χρόνια αλλά γιατί αρνείται κατηγορηματικά να καθαριστεί ενώ δηλώνει ότι λατρεύει να κοιμάται στις στάχτες!

Πριν από μερικά χρόνια, ο 58χρονος δούλευε ως επόπτης τροφίμων και ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Ένα βράδυ , όπως διηγούνται οι φίλοι του, απλά εξαφανίστηκε. Κανείς δεν ήξερε που βρισκόταν μέχρι που πριν από δύο χρόνια περίπου, ένας συγγενής του τον εντόπισε να τριγυρνά ρακένδυτος σε μια κακόφημη συνοικία. Ο Ludvik ομολόγησε στον ξάδελφό του ότι είναι πυρομανής κι απολαμβάνει να βλέπει τη φωτιά να κατακαίει τα πάντα. Γι' αυτό καίει ό,τι βρίσκεται κοντά του και μετά κοιμάται πάνω στις στάχτες του.

«Δεν μπορώ να αντισταθώ στο να καίω πράγματα. Μου αρέσει η θράκα, μου αρέσει να κοιμάμαι στις στάχτες. Με κρατάνε ζεστό τις κρύες νύχτες» λέει ο ίδιος. Όταν ο συγγενής του ζήτησε τη βοήθεια των αρχών, ο Ludvik αρνήθηκε να συνεργαστεί. Δεν δεχόταν να κάνει μπάνιο και να βγάλει τις στάχτες από πάνω του. Μετά από πολλές προσπάθειες, η πρόνοια αποφάσισε να του χορηγήσει ένα μηνιαίο εισόδημα 100 ευρώ ώστε να μπορεί τουλάχιστον να τρέφεται. Τότε εκείνος, αντί να αγοράσει τρόφιμα, έκανε τα χρήματα προσάναμμα για να ανάψει φωτιά! Έτσι η κοινωνική λειτουργός αποφάσισε να δίνει τα χρήματα σε ένα τοπικό εστιατόριο ώστε να μπορεί ο Ludvik να τρώει εκεί και να μην καίει τα χρήματά του.



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ














Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.