Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Φρίκη στα Τρίκαλα - Πυροβόλησαν σκύλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δείχνουν ένα σκύλο με εκτεταμένα τραύματα τα οποία προκλήθηκαν από πυροβολισμό.



Ειδικότερα, όπως αναφέρει το trikalanews.gr, μία γυναίκα από την Αθήνα που επισκέφτηκε τα Τρίκαλα παρατήρησε το σκυλάκι μέσα στα αίματα, με εκτεταμένα τραύματα, να περιφέρεται αβοήθητο σε αγροτικό δρόμο του Βαλτινού.



Αμέσως, σε συνεννόηση με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρικάλων "Ο Άργος" και με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής, το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι "φέρει τραύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου καθώς και στο μπροστινό αριστερό πόδι από όπλο".

Η κτηνίατρος διαπίστωσε ότι "ο τραυματισμός έγινε αρκετές μέρες πριν διότι το ζώο ήταν αφυδατωμένο και αδύνατο".

Η κτηνίατρος φρόντισε ώστε να γίνει ο καθαρισμός και η περιποίηση των τραυμάτων του ζώου ενώ επιπλέον του χορηγούνται ενέσιμα παυσίπονα και αντιβιοτικά λόγω του τραύματος στο στόμα.



Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στο άτυχο ζώο του έδωσαν το όνομα «Λάρι» και ευελπιστούν να αποκατασταθεί το ταχύτερο η υγεία του, ενώ παράλληλα απευθύνουν έκκληση για οικονομική στήριξη ώστε να καλυφθεί το κόστος νοσηλείας που ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Επιπλέον, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται μέλη του Συλλόγου "Ο Άργος" να μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων προκειμένου να υποβάλουν μήνυση κατά αγνώστων, διότι όπως καταγγέλλουν στο trikalanews.gr "δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό στην ίδια περιοχή".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.