Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Στο στόχαστρο της αστυνομίας ο Cliff Richard

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Βρετανός τραγουδιστής Cliff Richard απάντησε σε ερωτήσεις της αστυνομίας, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του, μετά την έρευνα που άρχισαν οι αρχές σχετικά με κατηγορίες σεξουαλικής φύσης που ανάγονται στη δεκαετία του 1980 και αφορούν ένα ανήλικο αγόρι.

Ο Richard, 73 ετών, η κατοικία του οποίου ερευνήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από την αστυνομία σε σχέση με την κατηγορία, έχει αρνηθεί πως έχει διαπράξει οποιοδήποτε αδίκημα."Ο Cliff Richard συναντήθηκε με τη θέλησή του και δέχθηκε ερωτήσεις από μέλη της Αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ. Δεν συνελήφθη ούτε απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες", δήλωσε εκπρόσωπος του τραγουδιστή.

"Συνεργάσθηκε πλήρως με τους αστυνομικούς και απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Εκτός από το να επαναλάβει ότι η κατηγορία αυτή είναι εντελώς ψευδής και ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία, δεν θα άρμοζε στον σερ Cliff να πει αυτή τη στιγμή οτιδήποτε περαιτέρω".

Η Αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε πως μίλησε στον 73χρονο Cliff Richard "σχετικά με μια κατηγορία σεξουαλικής φύσης που ανάγεται στο 1985".Ο τραγουδιστής έφθασε στο κτίριο της αστυνομίας έπειτα από συνεννόηση, απάντησε σε ερωτήσεις αλλά δεν συνελήφθη, αναφέρει η αστυνομία σε δήλωση που εξέδωσε.

Ο Cliff Richard γεννήθηκε το 1940 και το πραγματικό του όνομα είναι Harry Webb. Στην αρχή της σταδιοδρομίας του τον αποκαλούσαν συχνά Elvis Prisley Βρετανίας. Με το συγκρότημά του, The Shadows, ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της εποχής προ των Beetles, στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και στις αρχές εκείνης του 1960.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.