Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κάψτε θερμίδες διασκεδάζοντας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν η γυμναστική συνδυάζεται με τη διασκέδαση, τότε έχεις περισσότερη όρεξη, κίνητρο και διάθεση να ιδρώσεις και να κουραστείς. Δες λοιπόν ποιοι είναι οι 7 πιο διασκεδαστικοί τρόποι να χάσετε θερμίδες και λίπος και να χτίσετε σώμα, χωρίς να νιώθετε ότι κάνετε αγγαρεία…

H Zumba είναι από τα νέα fitness trends, που κερδίζει συνεχώς fans, αφού σε βοηθά να κάψεις έως και 300 θερμίδες και πολύ λίπος σε μισή ώρα, απλά χορεύοντας σε λάτιν ρυθμούς.

Ο χορός και δεν εννοούμε ένα χαλαρό κούνημα των γοφών στο μπαρ, αλλά να χορέψεις με μεγάλη ένταση για μισή ώρα περίπου. Disco, latin, ηλεκτρονική μουσική, όποιο είδος και αν προτιμάς, θα σε βοηθήσει να κάψεις 165 θερμίδες περίπου, γυμνάζοντας ταυτόχρονα κοιλιά και πόδια.

Δαμάστε τα κύματα με surfing, επωφεληθείτε από τις χαλαρωτικές ιδιότητες της θάλασσας και του ήλιου και κάψτε 200 θερμίδες και αρκετό λίπος σε μία ώρα.

Θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια, πάρτε τη σανίδα στον ώμο και βγείτε στη γειτονιά για να διασκεδάσετε, να γελάσετε και να κάψετε 170 θερμίδες με μισή ώρα με skateboarding.

Με την κηπουρική μπορείτε να ομορφύνετε τον χώρο σας, να αρωματίσετε το μπαλκόνι σας , να κάψετε 140 θερμίδες και να γυμνάσετε τα χέρια και την κοιλιά σας σε μισή ώρα.

Πάρτε μάσκα, οξυγόνο και βατραχοπέδιλα και ετοιμαστείτε να κάψετε 170 θερμίδες κάνοντας κατάδυση στις πανέμορφες παραλίες του τόπου μας.

Η νέα τάση των video games βασίζεται στην τεχνολογία Kinetic, τα οποία σας βοηθούν να διασκεδάσετε, να δοκιμάσετε νέα αθλήματα και να γυμναστείτε από το σαλόνι του σπιτιού σας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.