Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Τα πάντα για τη διασημότητα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Τρελός» και τυχερός Αμερικανός φωτογραφίζεται με επικίνδυνα ζώα – Δείτε τις φωτογραφίες.

Ό,τι περίεργο μπορεί να φανταστεί κανείς το κάνει ένας Καλιφορνέζος, καθότι ο συγκεκριμένος είναι κάτι παραπάνω από τυχερός. Ο Φόρεστ Γκαλάντε ταξιδεύει ανά τον κόσμο, φτάνοντας ακόμα και σε… απάτητες γωνιές, για να γνωρίσει κάθε είδους ζώο. Στόχος του είναι η περιπέτεια, η επιβίωση, αλλά κυρίως η δημοσιότητα, καθώς αρκετά από τα «κατορθώματα» του θα φιλοξενηθούν σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι της αμερικάνικης τηλεόρασης.

Μέχρι τώρα έχει βρεθεί σε σαράντα χώρες και πέρασε 21 μέρες γυμνός σε ζούγκλα στον Παναμά, απ’ όπου θα είναι και τα περισσότερα πλάνα που θα περιλαμβάνει το σόου. Ο συγκεκριμένος όμως χαρακτηρίζεται… τρελός με τα όλα του, καθότι έβαλε πολλές φορές σε κίνδυνο τη ζωή του.

Μια από αυτές τυλίχτηκε με ένα ανακόντα μήκους έξι μέτρων στον Αμαζόνιο. Μια άλλη τη γλίτωσε με μια δαγκωματιά από τα σαγόνια ενός καρχαρία στις Μπαχάμες, από την επίθεση που δέχτηκε από ιπποπόταμο, ενώ βρέθηκε αντιμέτωπος και με λιοντάρι. «Αν έχεις τύχη διάβαινε» λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση του ισχύει και με το παραπάνω. Ο 26χρονος βιολόγος αφού επέζησε μετά από πτώση αεροπλάνου –το οποίο οδηγούσε η πιλότος μητέρα του- στη Ζιμπάμπουε διηγείται ιστορίες για το πώς επιβίωσε από τη… συνάντηση του με το λιοντάρι, αλλά και από το δάγκωμα ενός τεράστιου φιδιού.

Δείτε τις πόζες από τις περιπέτειες του…




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.