Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Κλώτσησε μέχρι θανάτου τη κόρη της συντρόφου του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τις κλωτσιές το συκώτι του δίχρονου κοριτσιού έγινε κομμάτια.

Σοκ προκαλεί η ιστορία ότι ο 19χρονος Dean Harris κλώτσησε μέχρι θανάτου τη δίχρονη κόρη της συντρόφου του γιατί «τόλμησε» να βραχεί.

Ο 19χρονος άντρας χτύπησε με τέτοια βιαιότητα τη 2χρονη Amina Agboola που από τις κλωτσιές του βρέθηκε δύο μέτρα μακριά, ενώ το συκώτι της είχε κοπεί στα δύο. Οι νοσηλευτές και ο γιατρός του ΕΚΑΒ είπαν ότι βρήκαν το παιδί να κείτεται στο πάτωμα σαν πάνινη κούκλα, αδυνατώντας να αναπνεύσει μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον άνδρα που υποτίθεται θα την πρόσεχε όση ώρα η μητέρα της πήγαινε το άλλο της παιδί στο σχολείο. Λίγο αργότερα το άτυχο κοριτσάκι «έσβησε» στο νοσοκομείο.



Ο 19χρονος, αφού την χτύπησε, είχε ειδοποιήσει ασθενοφόρο λέγοντας ότι το παιδί έπεσε από την τουαλέτα και χτύπησε το κεφάλι του. Όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα παιδί είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.





Μάλιστα, μέλη των κοινωνικών υπηρεσιών είχαν προειδοποιήσει τη γυναίκα ότι δεν πρέπει να αφήνει το παιδί μόνο μαζί του γιατί πρόκειται για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο άτομο. Εκείνη όμως αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους, με αποτέλεσμα να χάσει το παιδί της.





Ο Dean Harris καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και μεταφέρθηκε στη φυλακή. Όσο για τη μητέρα της; Απαλλάχθηκε από την κατηγορία συμμετοχής στη δολοφονία, αλλά καταδικάστηκε για αμέλεια για τα δύο άλλα της παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.