Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Προσοχή: Απατεώνες "ξαφρίζουν" ηλικιωμένους στη Λαμία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δυο ηλικιωμένες γυναίκες έπεσαν στα δίχτυα των απατεώνων το πρωί της Παρασκευής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν χτυπήσει και τις προηγούμενες ημέρες. Κυκλοφορούν επίσης και άλλοι νεαροί απατεώνες που δηλώνουν υπάλληλοι κινητής τηλεφωνίας...

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, μια ξανθιά ψηλή, με σγουρά μαλλιά, η οποία συνοδεύεται από έναν φαλακρό με γυαλιά, ηλικίας περίπου 50 ετών, αναζητά η αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ζευγάρι των απατεώνων παρακολουθεί τα θύματά του, μπαίνει στα σπίτια και με τη μέθοδο της απασχόλησης παίρνει τις οικονομίες τους.

Στην περιοχή της "Άνοιξης" στην οδό Υψηλάντη στη Λαμία, από μια ηλικιωμένη γυναίκα άρπαξαν 300 ευρώ, ενώ λίγη ώρα αργότερα από άλλη ηλικιωμένη σε άλλη συνοικία της πήραν 150 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι των απατεώνων έχει χτυπήσει πρόσφατα και πάλι στην περιοχή της Λαμίας.

Τέλος, τις προηγούμενες ημέρες ακόμη μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα νεαρών απατεώνων, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως υπάλληλοι εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και με τη μέθοδο της απασχόλησης της έκλεψαν τις οικονομίες της και τα χρυσαφικά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.