Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ο πιο ανεπιθύμητος σκύλος της Βρετανίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Jed, ράτσας lurcher έχει περάσει όλη του τη ζωή σε κυνοκομεία και τον χαρακτηρίζουν τον πιο ανεπιθύμητο σκύλο στη Βρετανία. Τώρα ένας φιλοζωικός σύλλογος απευθύνη έκκληση σε όποιον μπορεί να τον υιοθετήσει.

Τον πήγαν στο Dogs Trust, τη μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση της Βρετανίας, όταν ήταν τεσσάρων μηνών και μέχρι στιγμής κανείς από τους 17.000 υποψήφιους ιδιοκτήτες που έχουν προσέλθει στην οργάνωση για να υιοθετήσουν κάποιο ζώο, δεν τον έχει επιλέξει. Για την ακρίβεια υιοθετήθηκε δύο φορές όμως κάθε φορά οι ιδιοκτήτες τον επέστρεφαν γιατί ήταν υπερβολικά ενεργητικός.Το Dogs Trust, στο Ντάρλινγκτον, απευθύνει τώρα νέα έκκληση για του βρει ένα σπίτι μια για πάντα, περιγράφοντάς τονως "φιλικό και στοργικό".



"Είναι πραγματικά χαδιάρης και του αρέσει να τον φροντίζουν. Περνάει την ημέρατου στο γραφείο με όλο το προσωπικό, ξαπλωμένος σε ένα πάπλωμα" λέει υπάλληλος της οργάνωσης.

"Τα Lurchers συχνά τα παραβλέπουν. Διστάζουν να τα πάρουν γιατί νομίζουν ότι χρειάζονται πολύ εκπαίδευση, όμως δεν χρειάζονται τόση πολλή", σημειώνει.

"Ο Jed ήταν σε εκτροφεία για μεγάλο διάστημα και χρειάζεται απλά κάποιον να του δώσει μια ευκαιρία, λέει, σημειώνοντας ότι καταλληλότερο θα ήταν έναν έμπειρο άτομο, γιατί μπορεί να είναι πολύ ενεργητικός και χρειάζεται κάποια εκπαίδευση.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.