Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Τρελά κι απίθανα: Μέχρι και πτώμα πήγαν για check in

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χελώνα κρυμμένη σε χάμπουργκερ, όπλα τοποθετημένα στο εσωτερικό ενός λούτρινου Μίκι Μάους, πτώμα που θέλει να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο… Αυτές είναι μερικές από τις φαεινές ιδέες που έχουν οι επιβάτες που θέλουν να περάσουν λαθραία αντικείμενα στις χειραποσκευές τους, προσπαθώντας να ξεγελάσουν τις αρχές ασφαλείας των αεροδρομίων.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Λι, ο οποίος το 2013 θέλησε να επιβιβαστεί σε πτήση για το Πεκίνο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Γκουανγκζού Μπαϊγιούν της Κίνας, έχοντας μαζί του την αγαπημένη του χελώνα. Οι άνδρες ασφαλείας πρόσεξαν περίεργα εξογκώματα στη χειραποσκευή του και τελικά βρήκαν κρυμμένη μία χελώνα στο χάμπουργκερ.

Στη δεύτερη πιο περίεργη περίπτωση, ένας Αμερικανός αποπειράθηκε να περάσει λαθραία από το αεροδρόμιο όπλα και πυρομαχικά, τα οποία είχε κρύψει στα παιχνίδια του γιου του, συμπεριλαμβανομένου ενός λούτρινου Μίκι Μάους από τον οποίο είχε αφαιρέσει το εσωτερικό.

Ακόμη ένα παράξενο περιστατικό καταγράφηκε πέρυσι στο κινεζικό αεροδρόμιο Γκουανγκζού, όταν μία Νοτιοκορεάτισσα συνελήφθη επειδή προσπάθησε να περάσει ελέγχους ασφαλείας, κρύβοντας μέσα στο στόμα της γυρίνους! Η γυναίκα προσπάθησε αρχικά να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο έχοντας μαζί της ένα μπουκάλι με υγρό, ωστόσο της δόθηκαν εναλλακτικές είτε να το πετάξει, είτε να το πιει και εκείνη προτίμησε το δεύτερο. Οι ειδικοί κατάλαβαν όμως, ότι δεν το κατάπιε και όταν της ζήτησαν να το φτύσει, έμειναν άναυδοι καθώς αποκαλύφθηκαν οι μικροί γυρίνοι.

Η τελευταία περίεργη περίπτωση διαθέτει όλα τα στοιχεία κινηματογραφικής σκηνής, καθώς οι δύο πρωταγωνίστριες αποπειράθηκαν να επιβιβαστούν σε πτήση από το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ και προσποιούνταν ότι μετέφεραν σε αναπηρικό καροτσάκι έναν επιβάτη, ωστόσο αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι ήταν η σορός συγγενής τους.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.