Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Λύση πακέτο για χρέη στο Δημόσιο και ένστολους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο και το μοντέλο καταβολής των αναδρομικών στους ένστολους θέτει η κυβέρνηση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Τη δική της ατζέντα, η οποία περιλαμβάνει σειρά θεμάτων που σχετίζονται κυρίως με τη φορολογία, είναι έτοιμη να «ανοίξει» η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών μας επιστρέφουν στην Αθήνα την Τετάρτη και το πρώτο ραντεβού με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει ήδη έτοιμο το σχέδιο-πρόταση για την αύξηση των δόσεων που αφορούν την κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών στην Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, όπως επίσης και για τη ρύθμιση των οφειλών που προέκυψαν μετά τη δικαστική απόφαση, προς τους ένστολους.

Σε ότι αφορά το πρώτο θέμα που έχει σχέση με χιλιάδες πολίτες που οφείλουν στο Δημόσιο, η κυβέρνηση θα προτείνει στην τρόικα την αύξηση τουλάχιστον σε 48 των δόσεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη, ενώ παράλληλα στο ίδιο πλαίσιο θα προτείνει τη διαγραφή των προσαυξήσεων, εφόσον ο πολίτης καλύψει εφάπαξ την οφειλή του ως προς το κεφάλαιο.

Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση:






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.