Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

«Βόλτα» πάνω στο πορτμπαγκάζ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήταν σκαρφαλωμένος σε κινούμενο αυτοκίνητο - Δείτε το βίντεο.

Μια εκπληκτική εικόνα αντίκρισαν όσοι βρίσκονταν σε αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνα. Ένας άνδρας σκαρφαλωμένος πάνω στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου την ώρα που το όχημα κινούταν με ταχύτητα 80 χιλιομέτρων.

Οι επιβάτες των τριγύρω αμαξιών έμειναν με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας το συγκεκριμένο θέαμα και μάλιστα ένα ζευγάρι τράβηξε και βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. Η Μπρέντα Κρουζ διηγείται το απίστευτο περιστατικό. Ήταν στον αυτοκινητόδρομο Ι-77, όπως και πολλά άλλα οχήματα που κινούνταν στον ίδιο δρόμο, όταν είδε τον άνδρα να κάνει… βόλτες πάνω στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, που όπως είπαν το οδηγούσε μια γυναίκα με συνεπιβάτη το παιδί της.

Ο γιος της Κρουζ, Σάμιουελ εξήγησε ότι ο άνδρας προσπαθούσε να μπει στο εσωτερικό του λευκού αμαξιού χτυπώντας αρκετές φορές με τη γροθιά του το τζάμι με σκοπό να το σπάσει. «Φαινόταν να κρατά κάτι αιχμηρό στο χέρι του», τόνισε, ενώ αμερικάνικα δίκτυα μεταδίδουν ότι ο άνδρας πιθανότατα γνωριζόταν με την οδηγό του αυτοκινήτου.

Οι Αρχές έψαξαν την περιοχή μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκαν για το περιστατικό, αλλά το αυτοκίνητο είχε εξαφανιστεί. Πάντως, συνεχίζονται οι έρευνες καθώς διαθέτουν κάποια στοιχεία.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.