Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Από τη φυλακή στην πασαρέλα ο γόης κατάδικος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν θα το περίμενε ότι η φωτογραφία της σύλληψής του θα προκαλούσε παροξυσμό, θα σάρωνε τα Like στο Facebook και στο τέλος θα του έβγαινε σε... καλό. Ο Τζέρεμι Μικς η φωτογραφία του οποίου έγινε viral νωρίτερα αυτό το μήνα, έκλεισε συμβόλαιο 30.000 δολαρίων για συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας, ως μοντέλο.



Όπως αναφέρει το TMZ, υπέγραψε τη συμφωνία με την Blaze Modelz, που εδρεύει στο Λος Άντζελες. Ακόμη, συμφώνησε με την ατζέντη Τζίνα Ροντρίγκεζ, η οποία εκπροσωπεί και τη Nadya Suleman, γνωστή ως η μητέρα με τα οκτάδυμα, τα οποία έφερε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2009.

Η κ. Ροντρίγκεζ δήλωσε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι όλα αυτά θα συμβούν όταν αποφυλακιστεί ο Μικς.

Η εντυπωσιακή, ωστόσο, εμφάνιση του Μικς μπορεί να αποτελέσει κλειδί και για τη δίκη του. Η αμερικανική gossip ιστοσελίδα Perez Hilton έγραψε ότι ο δικηγόρος του Μικς, Τάι Μπόγκαν, ζήτησε να του επιτρέψουν να εμφανιστεί με πολιτικά στο δικαστήριο και όχι με τη στολή της φυλακής.

«Μιλάμε με σχεδιαστές για να του φέρουμε ρούχα εν όψει της δίκης του. Θέλουμε να δείχνει όσο το δυνατόν καλύτερα στην αίθουσα, Ανησηχούμε ότι οι φωτογραφίες που υπάρχουν τώρα από τη φυλακή δεν θα οδηγήσουν σε δίκαιη δίκη», πρόσθεσε ο Μπόγκαν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.