Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Αντί για το εξοχικό βρήκε... καλαμπόκια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πήγε για διακοπές, αλλά το σπίτι του είχε κάνει φτερά.

Πήρε άδεια, ετοίμασε τις βαλίτσες του και γεμάτος προσμονή για ξεκούραση ξεκίνησε για το εξοχικό του στο Δέλτα του Δούναβη. Όταν έφτασε εκεί όμως βρήκε μόνο μια άδεια έκταση!

Το σπίτι είχε εξαφανιστεί και στη θέση του στεκόταν ένα χωράφι. Ο Άντι Πασκάλι έπαθε σοκ μόλις αντίκρισε το αποκαρδιωτικό θέαμα και λίγο έλλειψε να λιποθυμήσει από τη σύγχυση που πήρε. Φυσικά κατάλαβε ότι το εξοχικό δεν είχε… φύγει από μόνο του. Το είχαν «σηκώσει» κλέφτες. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο εσωτερικό του, όπως θα καταλάβατε, αλλά σε ολόκληρο το κτίσμα. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι πήραν μέχρι και τον αγκαθωτό φράχτη που είχε για να το προφυλάσσει από τους διαρρήκτες.

Ο 40χρονος Ρουμάνος ειδοποίησε την αστυνομία της πόλης Μπράιλα ότι το οίκημα του είχε κάνει φτερά. Αρχικά, οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι κάποιος τους έκανε τηλεφωνική φάρσα, αλλά όταν πήγαν στο σημείο κατάλαβαν ότι ο Πασκάλι σοβαρολογούσε. Ούτε εκείνοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως είχε εξαφανιστεί ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων, το οποίο δεν ήταν λυόμενο.

Μάλιστα, «οι γείτονες μου βρήκαν ευκαιρία, όταν άδειασε ο χώρος, και φύτεψαν καλαμπόκια. Είναι απίστευτο», είπε έκπληκτος ο άνδρας. Στην ιστοσελίδα του στο facebook ανάρτησε τη φωτογραφία με το χωράφι που θα βγάλει… σοδιά καλαμποκιών.

«Σήκωσαν ολόκληρο το σπίτι. Θέλω να πω ότι οποιοσδήποτε στη Ρουμανία σκέφτεται να αγοράσει εξοχικό θα πρέπει να το επισκέπτεται συχνά για να ελέγχει αν βρίσκεται στη θέση του». Όπως αναφέρει, θεωρεί ότι οι κλέφτες θα έχουν δώσει για ανακύκλωση σχεδόν όλα όσα αφαίρεσαν –κοινώς κάθε τι από το σπίτι- το οποίο ήταν κληρονομία από την οικογένεια του. Το είχαν χτίσει οι γονείς του το 1986 και το είχαν επιπλώσει πλήρως με ολοκαίνουργια κουζίνα, αλλά και μοντέρνο μπάνιο. «Μ’ αρέσει που ανησυχούσα μήπως μπουν και κλέψουν την τηλεόραση», λέει με χιούμορ και πικρία ο ίδιος.



Το πριν (πάνω) και το μετά (κάτω). Το σπίτι έχει εξαφανιστεί και στη θέση του υπάρχει ένα χωράφι με καλαμπόκια, που φύτεψαν οι γείτονες του.





Μέχρι και οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι.





Ο άτυχος ιδιοκτήτης Άντι Πασκάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.