Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Έκτροπα των Βρετανών σε Ζωολογικό Κήπο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεθυσμένοι επισκέπτες ρίχνουν μπύρα σε τίγρη και χορεύουν γυμνοί ανάμεσα σε πιγκουίνους.

Τις Παρασκευές του καλοκαιριού οι νύχτες στο Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου γίνονται άγριες και δεν ευθύνονται τα ζώα για αυτό αλλά οι βρετανοί επισκέπτες.

Ο Ζωολογικός κήπος μένει ανοιχτός ως αργά σε μία προσπάθεια των υπευθύνων να προσελκύσουν νέους ανθρώπους για να βγάλουν τα έξοδα συντήρησης του πάρκου.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Μεθυσμένοι επισκέπτες κακοποιούν τα ζώα και επιδίδονται σε έκτροπα.

Όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, την περασμένη Παρασκευή ένα επισκέπτης έκανε στριπτίζ και χόρευε ολόγυμνος ανάμεσα στους πιγκουίνους, ενώ μια γυναίκα έριξε μπύρα σε τίγρη. Μαρτυρίες αναφέρουν ακόμη ότι μια μεθυσμένη γυναίκα προσπάθησε να μπει στο κλουβί με το λιοντάρι ενώ μία άλλη σκόνταψε και χτύπησε ένα πουλί το οποίο σωριάστηκε στο έδαφος. Θύματα των μεθυσμένων Βρετανών έχουν πέσει και οι πεταλούδες τις οποίες βρίσκουν νεκρές κατά εκατοντάδες στο έδαφος.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους του Ζωολογικού Κήπου τα ζώα έχουν αναστατωθεί από αυτές τις συμπεριφορές, είναι ανήσυχα κι έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Η διεύθυνση του Ζωολογικού κήπου επιβεβαιώνει κάποια από αυτά τα περιστατικά, ωστόσο, αρνείται να απαγορεύσει τη κατανάλωση αλκοόλ εντός του πάρκου γιατί όπως λέει δεν βλέπει το λόγο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.