Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της πρώτης Κυριακής των θερινών εκπτώσεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέτρια κίνηση και διαμαρτυρίες.

Εμπορικά κέντρα και καταστήματα σε τουριστικές περιοχές ήταν οι κερδισμένοι της πρώτης Κυριακής των θερινών εκπτώσεων, με την κίνηση στα υπόλοιπα μαγαζιά Αθήνας, Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων να είναι από μέτρια έως υποτονική.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», χωρίς να σημειωθεί εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων έναντι των άλλων ημερών ή να υπάρξουν ουρές στα δοκιμαστήρια και τα ταμεία, η κίνηση ήταν σημαντική μόνο σε τουριστικές περιοχές και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, όπου και οι αλυσίδες κάνουν εκπτώσεις, οι οποίες φτάνουν και το 70% στα επώνυμα είδη ένδυσης.

Στον αντίποδα, στο κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και άλλων μεγάλων πόλεων τουρίστες και λίγοι καταναλωτές ήταν οι μόνοι που έκαναν βόλτες στα καταστήματα.

Δεν έλειψαν μάλιστα οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από εμποροϋπαλλήλους.

Στην Αθήνα, μέλη ομοσπονδιών εργαζομένων και οργανώσεων πραγματοποίησαν πορεία στην Ερμού, τοποθετώντας πανό έξω από μεγάλα καταστήματα.

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους, όπως η Ερμού, η Αγίας Σοφίας, η Τσιμισκή και η Βενιζέλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.