Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Μη επανδρωμένα αεροσκάφη με σπρέι πιπεριού κατά διαδηλωτών!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εταιρεία στη Νότια Αφρική παρήγγειλε 25 Skunk.

Η νοτιοαφρικανική εταιρεία τεχνολογίας Desert Wolf ανακοίνωσε ότι διέθεσε προς πώληση 25 μη επανδρωμένα μικρά αεροσκάφη που εκτοξεύουν σπρέι πιπεριού προκειμένου να απωθήσουν εξαγριωμένους διαδηλωτές χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία προσωπικού ασφαλείας.

Η εταιρεία που προμηθεύτηκε τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη δεν έγινε γνωστή.

Η ονομασία των μικρών αεροσκαφών είναι Skunk. Διαθέτουν σύστημα εκτόξευσης σπρέι πιπεριού ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία γνωστοποίησε ότι υπάρχει πρόβλεψη ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πλαστικές σφαίρες. Παράλληλα, τα μη επανδρωμένα μικρά αεροσκάφη διαθέτουν μεγάφωνα ώστε να μπορούν να απευθύνουν προειδοποιήσεις στο συγκεντρωμένο πλήθος.

«Λάβαμε παραγγελία για την κατασκευή 25 μη επανδρωμένων αεροσκαφών» δήλωσε ο διευθύνοντας σύμβουλος της Desert Wolf, Χένι Κίσερ, μιλώντας στο BBC. «Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα του πελάτη» πρόσθεσε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση της Desert Wolf όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων. Όπως είναι φυσικό, εμπορικές ενώσεις αλλά και πλήθος οργανισμών έχει ταχθεί κατά της κυκλοφορίας των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.