Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων στις 19.00.

Σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θέτει σε ισχύ και σταδιακά από το απόγευμα η Τροχαία Αττικής στο κέντρο της Αθήνας για την διεξαγωγή αγώνα δρόμου τεσσάρων χιλιομέτρων που διοργανώνεται στις 19.00 με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος.

Πρόκειται για αγώνα που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Live Well» και συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και ασφαλιστική εταιρεία. Τρέχοντας, περπατώντας ή με ποδήλατα, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια διαδρομή στο άδειο από οχήματα κέντρο της Αθήνας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους, χωρίς κόστος συμμετοχής, προεγγραφές, χρονομετρήσεις και βραβεύσεις νικητών.

Για τα παιδιά έχουν προγραμματιστεί διάφορες δραστηριότητες, ενώ η εκδήλωση, που θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου, θα κλείσει με κλήρωση και πλούσια δώρα.

Στόχο της εκδήλωσης είναι η προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ως μέσο πρόληψης και διατήρησης της υγείας. Πέρσυ, είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 5.000 συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 21.00 και θα ενισχύσει το φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», το οποίο δραστηριοποιείται στην φροντίδα παιδιών, που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της διοργάνωσης ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με τις οποίες θα γίνεται σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Καλλιρρόης προς Λ. Συγγρού.

Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο, καθώς επίσης και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Ηρ. Αττικού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ακακιών και της Λ. Βασ. Κων/νου. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ριζάρη, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.

Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κανάρη και της Λ. Βασ. Σοφίας. Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ρηγίλλης και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο. Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλ. Συντάγματος. Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Β. Αλεξάνδρου και της Λ. Βασ. Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, κατά μήκος της διαδρομής της εκδήλωσης δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων πλην των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:

Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρ. Αττικού (μόνο για οχήματα Πυροσβεστικής Υπηρεσίας)
Λ. Βασ. Σοφίας - Ρηγίλλης.
Λ. Βασ. Σοφίας - Μαρασλή.
Λ. Βασ. Κων/νου - Παυσανίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.