Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η Lorena Bobbitt είκοσι χρόνια μετά τον «ευνουχισμό» του συζύγου της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ζωή της, η κόρη της, οι σκέψεις της για τον πρώην άνδρα της.

Το 1993 το όνομα Lorena Bobbitt έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Η 24χρονη τότε υφίστατο σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από τον σύζυγό της John Wayne Bobbitt. Στις 23 Ιουνίου εκείνης της χρονιάς, ο άνδρας επέστρεψε μεθυσμένος και άρχισε άλλον ένα καβγά με τη γυναίκα του. Σύμφωνα με την ίδια τη βίασε- κατηγορία για την οποία εκείνος αργότερα αθωώθηκε.

Όταν τον πήρε ο ύπνος, η Lorena πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο, επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο και του έκοψε το πέος. Αφήνοντάς τον να αιμορραγεί στο συζυγικό τους κρεβάτι, πήρε το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε από το σπίτι. Σε κάποιο σημείο άνοιξε το παράθυρό της και πέταξε το κομμένο πέος σε ένα χωράφι.

Λίγα λεπτά μετά συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα της πράξης της και ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες. Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα το κομμένο πέος εντοπίστηκε και ο John Wayne Bobbitt. Υποβλήθηκε σε 9ωρη επέμβαση για την επανασυγκόλλησή του.

Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τη Lorena και η ίδια, 44 ετών σήμερα, αποκαλύπτει αφενός πως νιώθει άσχημα για την πράξη της, αφετέρου πως αυτή δεν την εμπόδισε στη μετέπειτα ερωτική της ζωή.

Ζει πλέον στη Βιρτζίνια όπου εργάζεται στο χώρο του real estate, απολαμβάνει τη zumba και συγκεντρώνει χρήματα για καταφύγια γυναικών, σύμφωνα με τη Daily Mail. Έχει μια 8χρονη κόρη με τον επί 16 χρόνια σύντροφό της.

«Δεν ξέρω αν το πιστεύετε αλλά υπήρχαν αρκετοί άνδρες που ήθελαν να βγουν μαζί μου ραντεβού», είπε στο NBC4, λέγοντας πως μετανιώνει για ό,τι έκανε στον τότε σύζυγό της. «Έγινε αλλά όχι επίτηδες, είναι κρίμα γιατί η ενδοοικογενειακή βία έστειλε κι εμένα και τον πρώην σύζυγό μου στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά. Το διαζύγιό τους βγήκε το 1995.

Ο John Wayne Bobbitt πάντως δεν άφησε την περιπέτειά του ανεκμετάλλευτη και ακολούθησε καριέρα σε πορνοταινίες, συμπεριλαμβανομένης της «John Wayne Bobbitt Uncut».

Υποβλήθηκε μάλιστα και σε επέμβαση για επιμήκυνση πέους, την οποία πλήρωσε μία ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο από την επίθεση και μετά έχει κοιμηθεί με περίπου 70 γυναίκες.

«Έχει και πλεονεκτήματα να είσαι ο πιο διάσημος άνδρας με κομμένο πέος. Σίγουρα δεν έβλαψε την ερωτική μου ζωή, αντίθετα τη βελτίωσε», έχει πει.

Το 1994 φυλακίστηκε για 15 μέρες για επίθεση κατά της συντρόφου του Kristina Elliott ενώ στη συνέχεια έκανε δύο- αποτυχημένους- γάμους. Έναν το 2001 που κράτησε 23 μέρες και έναν το 2002 που έληξε ύστερα από δύο χρόνια.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.