Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Android Silver: Η νέα premium σειρά της Google

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φαίνεται ότι το 2015 θα είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών για τη Google, αφού νέες πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να αντικαθιστά τη σειρά συσκευών Nexus με μια νέα πιο premium που θα ονομάζεται “Android Silver”. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AndroidPolice, με τη νέα σειρά θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τόσο την Apple, όσο και τα high-end smartphones της Samsung.

Μέσα στους νέους συνεργάτες της συμπεριλαμβάνονται οι LG, Motorola, T-Mobile, Softbank και Sprint, αλλά αυτή τη φορά ο έλεγχος της Google θα είναι ακόμα μεγαλύτερος, με περιορισμούς στον αριθμό των προ-εγκατεστημένων “μη-Google” εφαρμογών και επιβολή premium χαρακτηριστικών όπως η αδιάβροχη κατασκευή.

Ακόμη, η Google είναι προετοιμασμένη να ξοδέψει περισσότερο από $1 δισ. για την προώθηση των συσκευών Android Silver, οι οποίες μάλιστα θα πωλούνται και σε ειδικά διαμορφωμένα καταστήματα με “Google experts”. Σε αντίθεση με τη σειρά Nexus, η οποία κινείται περισσότερο στην online αγορά, η σειρά Silver θα πωλείται κυρίως σε παραδοσιακά καταστήματα.

Πάντως, δεν αναφέρθηκε τίποτα σχετικό με την τιμή τους και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε γενικότερα τα σχέδια της Google για το Android OS, αφού άρχισε να βλέπει και τη Samsung σαν ανταγωνιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.