Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας βραβεύει τον Μίκη Θεοδωράκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η βράβευση του μεγάλου μουσικοσυνθέτη θα γίνει με την απονομή τιμητικής πλακέτας
Ο Μίκης Θεοδωράκης, μία προσωπικότητα που έχει «σφραγίσει» τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, θα τιμηθεί από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από το Επιμελητήριο, η βράβευση του μεγάλου μουσικοσυνθέτη θα γίνει, με την απονομή τιμητικής πλακέτας, από τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Για την απόφαση του Ε.Ε.Α. να τιμήσει τον κ. Θεοδωράκη, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου αναφέρει:

«Ο Μίκης Θεοδωράκης αποτελεί έως και σήμερα «φάρο» έμπνευσης για όλους τους Έλληνες. Με τις μουσικές του μεγάλωσαν γενιές και γενιές, ενώ με την στάση ζωής του έχει σταθεί παράδειγμα προς μίμηση.

Το να τιμήσουμε τον Μίκη της Ελλάδας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, απέναντι σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο και καλλιτέχνη. Θεωρούμε πραγματική τύχη για τη χώρα που παραμένει ενεργός πολίτης.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε μέσω της βράβευσης του, είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι χρήσιμο για όλους μας να αντλούμε δύναμη και έμπνευση από προσωπικότητες αυτού του βεληνεκούς.

Και τέλος, είναι κάτι που του οφείλουμε, καθώς ελάχιστοι άνθρωποι στην σύγχρονη ελληνική ιστορία, είχαν προσφορά ανάλογη αυτής του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.