Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Διπλάσιοι δρομείς στον Ημιμαραθώνιο της Κυριακής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχίζονται οι εγγραφές.

Διπλάσιος αριθμός δρομέων θα βρεθεί την Κυριακή στη γραμμή εκκίνησης του 3ουΗμιμαραθωνίου της Αθήνας, μιας διοργάνωσης που έρχεται για να επισφραγίσει την περσινή επιτυχία, ενισχύοντας την πεποίθησή του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας, ότι οι αγώνες αυτοί, μπορούν και πρέπει να καθιερωθούν, ως σταθερός αθλητικός θεσμός της πόλης, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην Αίγλη του Ζαππείου το μήνυμα όλων των ομιλητών ήταν ότι «την Κυριακή 4 Μαΐου δεν κλείνουμε, αλλά ανοίγουμε το κέντρο γιατί έτσι θέλουμε την πόλη μας. Το ανοίγουμε για να περάσουν οι χιλιάδες δρομείς αλλά και στους χιλιάδες θεατές πολίτες που θα φωτίσουν με το χαμόγελό τους και τη συμμετοχή τους το κέντρο της Αθήνας».

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του θεσμού. «Παροτρύνω τους Αθηναίους και της Αθηναίες να κατέβουν στο Σύνταγμα θα είναι μια μέρα γιορτής για την πόλη μας» τόνισε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι «ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας εκτός από μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση προσλαμβάνει διάσταση τουριστική για την πόλη, αφού άρχισε ήδη να γίνεται γνωστός και στο εξωτερικό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών δρομέων».

Πέρα από τις αγωνιστικές και οργανωτικές λεπτομέρειες, που παρουσιάστηκαν στους εκπροσώπους του Τύπου, έγινε ιδική αναφορά στην εντυπωσιακή αύξηση των συμμετοχών σε σχέση με την περσινή διοργάνωση κατά 50%, καθώς πλησιάζουν μέχρι στιγμής τους 12.000 δρομείς.

Το επίκεντρο των αγώνων της Κυριακής είναι η πλατεία Συντάγματος από όπου θα δοθούν οι εκκινήσεις τόσο του 3ου Ημι-Μαραθωνίου και του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος όσο και των 5 και 3χλμ. Η καρδιά όμως της διοργάνωσης θα χτυπά από την Πρωτομαγιά μέχρι το Σάββατο 3 Μαΐου στο Γυμναστήριο του Φωκιανού (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο) όπου θα βρίσκεται το κέντρο εγγραφών, θα γίνεται η παραλαβή των αριθμών και του υλικού από τους δρομείς. Παράλληλα εκεί θα λειτουργεί και το κέντρο Τύπου για τις διαπιστεύσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των φωτορεπόρτερ.

Οι εγγραφές σε Ημιμαραθώνιο και 5χλμ συνεχίζονται σήμερα και αύριο στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και μέχρι το Σάββατο στο γυμναστήριο «Φωκιανός», όπου θα λειτουργήσει το κέντρο εγγραφών και άλλων υπηρεσιών της διοργάνωσης. Σε ό,τι αφορά στα 3χλμ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στις υπηρεσίες του Δήμου και από την Πέμπτη έως το Σάββατο στο Φωκιανό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.