Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Ιστότοπος συνδέει ευκατάσταστους άνδρες με οικονομικά ασθενείς φοιτήτριες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαδικτυακές γνωριμίες για οικομικούς λόγους προωθεί ιστοσελίδα στον Καναδά
.
Η καναδική ραδιοτηλεόραση CBC είχε ρεπορτάζ για το φαινόμενο διαδικτυακής γνωριμίας οικονομικά ασθενών φοιτητριών με ευκατάστατους ηλικιωμένους.

Σκοπός των «γνωριμιών» φέρεται να είναι εύρεση συντρόφων που διατίθενται να καλύψουν τα πανεπιστημιακά έξοδα των φοιτητριών.

Ένας από τους σχετικούς ιστότοπους, υπό την επωνυμία «sugar daddies», που ισχυρίζεται ότι είναι ο δημοφιλέστερος στον Καναδά με 130.000 μέλη, περιλαμβάνει φοιτήτριες ή απόφοιτες οι οποίες φέρονται να προσπαθούν να αποπληρώσουν τα πανεπιστημιακά τους χρέη. Στο ρεπορτάζ του CBC φοιτήτριες δηλώνουν ότι προτιμούν να βγαίνουν με ηλικιωμένους οικονομικά ανεξάρτητα άντρες υπό τον όρο ότι θα τους αρέσει η παρέα τους και θα τις ενισχύσουν οικονομικά.

Μια φοιτήτρια με το ψευδώνυμο Κέλλυ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα κρυβόμουν πίσω από δάχτυλό μου. Δεν πρόκειται να πω ότι ψάχνω μόνο ραντεβού για ευχαρίστηση. Χρειάζομαι κάποια οαικονομική βοήθεια. Και οι άντρες στο σάιτ το γνωρίζουν και θέλουν να βοηθήσουν».

Κάποιες φοιτήτριες έχουν ζητήσει 1.000 δολάρια από τους «γλυκούληδες ώριμους» και άλλες μέχρι 10.000 για να καλύψουν τις ανάγκες τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.