Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας στην Λάρνακα για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη σύλληψη ενός εκ των πλέον γνωστών επιχειρηματιών στη πόλη της Λάρνακας, προχώρησε η αστυνομία της Λάρνακας καθώς ο 59χρονος εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης και εκμετάλλευσης ανήλικης, για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη ένα ακόμη άτομο 35 ετών. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, στο οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ύποπτοι, εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα 6ήμερης κράτησης.

Συγκεκριμένα,16χρονη κατήγγειλε, στην αστυνομία ότι το περασμένο Σάββατο συναντήθηκε με τον 35χρονο, τον οποίο γνώρισε μέσα από σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της ανήλικης ο ύποπτος την απήγαγε, την μετέφερε στο διαμέρισμά του στη Λευκωσία τη χτύπησε και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό της 16χρονης, ο 35χρονος τη μετέφερε σε διαμέρισμα στη Λάρνακα όπου επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τη συμμετοχή όμως και του 59χρονου επιχειρηματία.

Ισχυρίστηκε επίσης απ’ ότι αναφέρουν πληροφορίες ότι στο διαμέρισμα βρισκόταν και άλλη μια 16χρονη η οποία φέρεται να βιάστηκε και να κακοποιήθηκε και από τους δύο υπόπτους.

Σε έρευνα πάντως που έγινε στο διαμέρισμα του 35χρονου εντοπίστηκε και ποσότητα ναρκωτικών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.