Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Έγινε ιερόδουλη στα 81 της!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σικάτη Βρετανίδα γιαγιά πήρε την απόφαση λόγω… μοναξιάς.

Φοράει το ταγιέρ, τα σκουλαρίκια της και το καλύτερο χαμόγελο της και προσφέρει χαρά σε άντρες. Η πιο γηραιά συνοδός της Μεγάλης Βρετανίας είναι η 85χρονη Σίλα Βόγκελ Κουπ, η οποία πήρε την απόφαση να γίνει ιερόδουλη όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί ένιωθε μοναξιά και της έλειπε το σεξ.

Πριν μερικά χρόνια έκανε μια σοβαρή επέμβαση κατά τη διάρκεια της οποίας της αφαίρεσαν 33 εκατοστά από το έντερο της. Αντί να μείνει στο σπίτι να αναρρώσει με το τσάι της, η σικάτη γιαγιά πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή της. Και το έκανε δύο μήνες μετά. Τότε ήταν 81 ετών και σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, τονίζει ότι δεν εγκαταλείπει και ούτε πρόκειται να αλλάξει την επαγγελματική επιλογή που έκανε τότε, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

Κι όλα αυτά παρότι τα εγγόνια και τα παιδιά της σταμάτησαν να της μιλάνε όταν το έμαθαν, με μοναδική εξαίρεση τη μία από τις κόρες της. Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια που η μία από τις εγγονές της, η Κέιτι ήταν στο βρετανικό «X Factor», το 2010.

Η 85χρονη εξήγησε ότι αποφάσισε να στραφεί στο συγκεκριμένο επάγγελμα εξαιτίας της αφόρητης μοναξιάς που ένιωσε μετά το θάνατο του συζύγου της το 2004. Αυτό σε συνδυασμό με ένα ακόμη κίνητρο την έστρεψαν προς τα εκεί. Ποιο ήταν αυτό; Αυτό που την κάνει να συνεχίζει τη συγκεκριμένη δουλειά. «Αγαπώ το σεξ. Ακόμη και στη σκέψη του αισθάνομαι καλύτερα», λέει. Εξηγεί ότι δεν της έλειψε μόνο η παρουσία του συζύγου της, αλλά και οι… χαρούμενες στιγμές που περνούσαν μαζί.

Πλέον, αυτές τις βρίσκει στα πρόσωπα άλλων ανδρών. «Οι άνδρες κάτι βρίσκουν σε μένα. Είναι ωραίο συναίσθημα. Συχνά μου τηλεφωνούν και μου λένε: ''Σε παρακαλώ συνέχισε να μου μιλάς γιατί μ' ανάβεις''. Είμαι πολύ σέξι», τονίζει, μιλώντας στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.