Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

30χρονη μητέρα έσφαξε τα τρία αγγελούδια της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γυμνή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της φέρεται να βρέθηκε 30χρονη, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, από τη μητέρα της που είχε πάει για επίσκεψη στο σπίτι της, την Τρίτη στις 20 Μαΐου 2014.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, λίγο νωρίτερα η 30χρονη Κάρολ Κορονάντο, φέρεται να είχε σφάξει τις τρεις κόρες της ηλικίας από 2 μηνών έως τριών ετών.

Την ίδια ώρα ο σύζυγός της βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού και επιδιόρθωνε το αυτοκίνητό τους.

Την αστυνομία ειδοποίησε η μητέρα της δράστιδας μόλις ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο έγκλημα της κόρης της. Η ίδια, βγήκε στην αυλή του σπιτιού και είπε στον πατέρα των τριών κοριτσιών ότι η 30χρονη είχε σκοτώσει τις κόρες τους. Ο τραγικός πατέρας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μην μπορώντας να πιστέψει το κακό που τον βρήκε, έτρεξε στο σπίτι φωνάζοντας «Ω Θεέ μου!».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, οι συγγενείς τους ενημέρωσαν ότι η μητέρα ήταν εκείνη που είχε δολοφονήσει τα παιδιά της.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, η 30χρονη απομακρύνθηκε από το σπίτι από τους αστυνομικούς, «πνιγμένη» στο αίμα, ενώ ήταν τυλιγμένη μόνο με μία κουβέρτα. Το πρόσωπο και τα χέρια της ήταν γεμάτα αίματα.

Η 30χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της περιοχής και έπειτα για κράτηση στο αστυνομικό τμήμα.

Την έρευνα διενεργεί η αστυνομία της Καλιφόρνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.