Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Οι Ελληνίδες που «έφαγαν» και τη Rihanna

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι μόλις 26 ετών. Διαγράφουν μια τεράστια καριέρα στην Αμερική. Παίζουν μουσικά όργανα, κάνουν διαφημιστικά, τραγουδούν καλύτερα από τη Rihanna και στις φλέβες τους κυλάει ελληνικό αίμα. Τι άλλο χρειάζεται για να τις συζητάει ολόκληρη η υφήλιος;

Οι μονοζυγωτικές δίδυμες αδελφές Έλενα και Μαρία Μιχάλης γεννήθηκαν στο Νιου Τζέρσεϊ από Έλληνες γονείς και ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με τη μουσική από τέσσερά τους χρόνια. Το «HelenaMaria» θεωρείται ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα indie pop-rock γκρουπ των ΗΠΑ. Οι ταλαντούχες αδελφές δημιούργησαν το μουσικό κανάλι «HelenaMaria Group» στο YouTube, όπου ερμηνεύουν τεράστιες επιτυχίες.



Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια και έτσι δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους CD το 2007, το «Serene».

Ο γνωστός ραδιοτηλεοπτικός μουσικός παραγωγός Ράιαν Σίκρεστ τις ανακάλυψε και δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το τραγούδι «Love the way you lie» με τους Eminem-Rihanna, μαζί με την ερμηνεία των «HelenaMaria». Έπειτα ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει ποια εκτέλεση τους άρεσε περισσότερο. Οι ακροατές επέλεξαν την εκτέλεση των κοριτσιών και όχι της Rihanna. Έτσι, την επόμενη κιόλας μέρα, ο Ράιαν Σίκρεστ, τις κάλεσε στην εκπομπή του.

Με τον καιρό η απήχηση που είχαν τα τραγούδια των «HelenaMaria» ήταν τεράστια. Τις καλούσαν σε πολλά clubs για να εμφανιστούν, ενώ αρκετά ελληνικά εστιατόρια οργάνωναν βραδιές με καλεσμένες τις δύο αδελφές.

Πριν από έναν χρόνο έκαναν οντισιόν για το X-Factor, όμως δεν πέρασαν στην τελική φάση, γιατί, ενώ δύο κριτές είπαν ναι, η Britney Spears τις «έκοψε», καθώς θεώρησε ότι έπρεπε να συνεχίσει η μία από τις δύο. Τα κορίτσια δεν θέλησαν να χωρίσουν και έτσι αποχαιρέτησαν το διαγωνισμό, λέγοντας πως ήταν μια όμορφη εμπειρία.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.