Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μωρό που θήλαζε πέθανε από υπερβολική δόση μορφίνης!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε 20 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η μητέρα του.

Σε ποινή φυλάκισης είκοσι ετών για τη δολοφονία του 6 μηνών βρέφους της καταδικάστηκε μια Αμερικανίδα από τη Νότια Καρολίνα. Αιτία θανάτου του μωρού φαίνεται πως ήταν το δηλητηριασμένο με ναρκωτικά γάλα της μητέρας από το οποίο θήλαζε το βρέφος.



Το σώμα των ενόρκων καταδίκασε την μητέρα, Στέφανι Αϊρίν Γκριν 39 ετών, για τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας από κακοποίηση ανηλίκου και ακούσια ανθρωποκτονία. Η κόρη της Γκριν πέθανε τον Νοέμβριο του 2010 από υπερβολική δόση μορφίνης, αναφέρει η εφημερίδα Spartanburgh Herald Journal.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η Γκριν έκανε χρήση διαφόρων φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένης της μορφίνης και αναλγητικών, προτού πεθάνει το βρέφος. Η Γριν είχε «αμελήσει» να ενημερώσει τους γιατρούς που της συνταγογραφούσαν τα φάρμακα ότι θήλαζε.

Ο εισαγγελέας τόνισε στο δικαστήριο, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ότι δεν είναι δυνατόν η 39χρονη να μη γνώριζε τις πιθανές επιπτώσεις των φαρμάκων στο μωρό επειδή η ίδια είχε αποφοιτήσει από τη νοσηλευτική. Ανέφερε επίσης ότι η Γκριν ήξερε πώς να αποσπά περισσότερες συνταγές από γιατρούς, οι οποίοι είχαν ωστόσο παντελή άγνοια για την εγκυμοσύνη της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.