Σάββατο 26 Απριλίου 2014

«Τα στεροειδή είναι υπέροχα!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλοι μύες, μικρό μυαλό... - Δείτε τις φωτογραφίες.

Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς στεροειδή αναβολικά ο bodybuilder Oli Smith και ξοδεύει σχεδόν 500 ευρώ το μήνα για να τα αγοράζει- παρότι ήδη βιώνει τις συνέπειές τους. Ο 23χρονος από τη Βρετανία υποστηρίζει πως τα πιθανώς θανατηφόρα στεροειδή τον βοηθούν να κάνει σεξ μέχρι να μην αντέχει άλλο και δηλώνει πως θέλει να «σηκώνει μεγάλα βάρη, να κάνει σεξ, να τρώει και να είναι σαν άγριο ζώο» με την κατανάλωσή τους.

Τα στεροειδή αυτά, σημειώνει η Daily Mail, είναι παράνομο να τα κατέχει κάποιος με στόχο το εμπόριο αλλά η προσωπική χρήση είναι νόμιμη.

«Αν παραβλέψει κανείς τις παρενέργειες, νιώθεις φανταστικά. Νιώθεις ο μεγαλύτερος, πιο δυνατός, πιο όμορφος και πιο ισχυρός άνδρας στον κόσμο», δηλώνει ο ίδιος.

Παραδέχεται πάντως πως εμφάνισε επώδυνους όγκους στα οπίσθιά του εκεί όπου έκανε τις ενέσεις δύο φορές την εβδομάδα ενώ όταν έκανε ένεση στον ώμο εμφάνισε μια κύστη «μεγαλύτερη από μπαλάκι του τένις»

Οι γιατροί είπαν στον Smith πως η κύστη πρέπει να αφαιρεθεί. Αλλά η αφαίρεσή της θα σήμαινε αφαίρεση κι ενός τμήματος του μυ γι’ αυτό κι εκείνος προτίμησε να αφαιρέσει το υγρό μόνος του με μία σύριγγα!

Για ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισε στο στήθος του οι γιατροί είπαν πως θα έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση
αλλά προτίμησε και πάλι να αυτενεργήσει: πήρε ένα φάρμακο που είναι για τον καρκίνο του μαστού «και ξεμπέρδεψα», όπως λέει!

Παρά τις προφανείς παρενέργειες, ο νεαρός αρνείται να διακόψει τα στεροειδή τα οποία παίρνει από τα 17 του, λίγο μετά που άρχισε το γυμναστήριο αφότου είχε αφήσει το σχολείο. Μέσα σε τρία χρόνια διπλασίασε το βάρος του.

«Η επιθετικότητα είναι ένα πρόβλημα», αναγνώρισε ο 23χρονος στις παρενέργειες της λήψης στεροειδών, καθώς εξαιτίας της έχασε την πρώτη του δουλειά. «Τα έβαλα με τον προϊστάμενό μου και τον έσπρωξα, δεν κατάλαβα πώς έγινε, είχα πάθει blackout», λέει.

Δείτε τις φωτογραφίες











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.