Σάββατο 26 Απριλίου 2014

«Ανοίγει» το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αθηναίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη Δευτέρα 28 Απριλίου ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Παντοπωλείο» από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων.

Η προθεσμία είναι μέχρι την Πέμπτη 15 Μαΐου και η επιλογή των ωφελουμένων θα γίνει με κλήρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του ΚΥΑΔΑ καθημερινά από τις 9.30 έως και τις 13.00, εκτός Παρασκευής. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου.

Οι αιτούντες θα πρέπει να προσκομίσουν σε αντίγραφα τα εξής δικαιολογητικά: Αίτηση του ενδιαφερομένου. Αστυνομική ταυτότητα του αιτούντος. Διαβατήριο και άδειες διαμονής για όλα τα μέλη της οικογένειας. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Εκκαθαριστικό εφορίας ή Ε1 θεωρημένο από την εφορία. Κάρτα ανεργίας, εφόσον υπάρχει. Μισθωτήριο συμβόλαιο ή λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ. Πιστοποιητικό αναπηρίας 67%, εφόσον υπάρχει. Βεβαίωση μη ένταξης του αιτούντος σε αντίστοιχο πρόγραμμα παροχής τροφίμων.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.