Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Το «παντρεμένο» θηλυκό τρίο περιμένει παιδί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρεις μαμάδες ανυπομονούν για την κόρη τους - Δείτε τις φωτογραφίες.

Το πρώτο του παιδί περιμένει το πρώτο «παντρεμένο» θηλυκό τρίο: οι Doll, Kitten και Brynn από τη Μασαχουσέτη ένωσαν τις ζωές τους σε μία τελετή τύπου γάμου τον περασμένο Αύγουστο και τον Ιούλιο περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η 27χρονη Kitten είναι έγκυος από εθελοντή δότη και οι τρεις «σύζυγοι» σχεδιάζουν να κάνουν συνολικά τρία παιδιά, ένα για την κάθε μία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το σχέδιο είναι η Kitten να εγκυμονήσει και τα τρία παιδιά, πιθανώς χρησιμοποιώντας τα ωάρια των «συζύγων» της και εθελοντές δότες, αλλά οι τρεις γυναίκες δεν αποκλείουν και την υιοθεσία.

Στην τελετή του περασμένου Αυγούστου οι τρεις γυναίκες συνοδεύονταν από τους πατεράδες τους, όπως λέει το έθιμο. Φορούσαν και οι τρεις νυφικό και τις βέρες τους.

Εξειδικευμένος δικηγόρος ανέλαβε το νομικό κομμάτι της τελετής ούτως ώστε να είναι και οι τρεις γυναίκες «παντρεμένες» μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο στην πραγματικότητα να υπάρχει γάμος, καθώς είναι παράνομος μεταξύ
τριών ανθρώπων.

Στην πραγματικότητα οι Brynn και Kitten είναι παντρεμένες νόμιμα και η Doll είναι κάτι σαν λογοδοσμένη και με τις δύο, ώστε τελικά να είναι και οι τρεις όσο το δυνατόν- βάσει νόμου- περισσότερο παντρεμένες η μία με την άλλη.

Η Brynn πρωτοσυνάντησε τη Doll το 2009 σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Έχοντας άλλους δύο γάμους στο ενεργητικό της, πάντα με γυναίκες, γνώριζε πως η μονογαμία δεν είναι για εκείνη.

Εντωμεταξύ η Doll ήξερε από τα σχολικά της χρόνια πως είναι πολυγαμική- και πάντα έβγαινε με κορίτσια.
Είχαν σχέση για οκτώ μήνες πριν μετακομίσουν μαζί και δύο χρόνια αργότερα αγόρασαν το κοινό τους σπίτι. Έχοντας απολαύσει την πολυγαμία, αναζητούσαν ένα τρίτο άτομο να εμπλουτίσει τη ζωή τους. Έτσι βρήκαν την Kitten, η οποία είχε στο παρελθόν δύο μακροχρόνιες σχέσεις με άνδρες. Η πρώτη της σχέση είχε διαρκέσει δέκα χρόνια και η δεύτερη είχε οδηγήσει σε αρραβώνα.

«Λίγους μήνες πριν το γάμο μας ο σύντροφός μου τα ακύρωσε όλα χωρίς καμία εξήγηση. Τότε σοκαρίστηκα, σήμερα τον ευγνωμονώ», λέει η ίδια.

Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους η Kitten μετακόμισε με τις Doll και Brynn και με δική της πρόταση αποφάσισαν να παντρευτούν.

Σε ό,τι αφορά τα παιδιά, έχουν αποφασίσει η Kitten να κυοφορήσει «επειδή είμαι χαρούμενη να γίνω μαμά πλήρους απασχόλησης», όπως η ίδια λέει, ανυπομονώντας για τη γέννηση της πρώτης της κόρης, τον Ιούλιο.
Η τριάδα έχει επίσης αποφασίσει τα παιδιά να εκπαιδευτούν κατ’οίκον για να αποφύγουν το bullying λόγω της ασυνήθιστης σύνθεσης της οικογένειας.

Δείτε τις φωτογραφίες












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.